Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ponta s-a autosuspendat din Guvern. Mingea este la presedinte

România Liberă România Liberă,
Ponta s-a autosuspendat din Guvern. Mingea este la presedinte

Dupa ce medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, premierul a ales sa nu se intoarca in tara, ci sa ramana in Istanbul pentru recuperare. Totodata, el i-a propus lui Klaus Iohannis ca atributiile de prim-ministru sa fie exercitate, in continuare, de Gabriel Oprea. Ca in multe alte cazuri, Constitutia nu contine prevederi explicite. continuă pe România Liberă

Jean Padureanu va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu va fi eliberat conditionat, a decis joi tribunalul Ilfov. Decizia este definitiva. Instanta Tribunalului Ilfov a respins ca nefondata contestatia formulata.

ATAC ARMAT la o biserica istorica afroamericana din Charleston. Suspectul este cautat de politisti

Un barbat inarmat a deschis focul miercuri seara la o biserica istorica afroamericana din centrul orasului Charleston, in South Carolina, si este dat in urmarire, a declarat un oficial din cadrul politiei, in.

ASA Tg.Mures a inceput cantonamentul din Austria. Luni este programat primul amical

Dan Petrescu si-a dus jucatorii in Austria pentru a pregati startul noului sezon, iar luni ASA Tg. Mures debuteaza seria partidelor de pregatire din aceasta vara.

Al Qaida: Liderul jihadist implicat in rapirea romanului din Burkina Faso este in VIATA

Al-Qaida din Maghrebul Islamic Aqmi) a dezmintit moartea liderului jihadist algerian Mokhtar Belmokhtar intr-un raid aerian american lansat la sfarsitul saptamanii trecute in Libia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )