Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta spune ca are informatii ca pe manifestatiile privind Rosia Montana s-au pliat interese externe

Antena3 Antena3,
Ponta spune ca are informatii ca pe manifestatiile privind Rosia Montana s-au pliat interese externe

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca detine informatii conform carora pe manifestatiile normale in cazul Rosia Montana s-au pliat interese economice din afara tarii, pentru ca Romania sa nu . continuă pe Antena3

Ce a declarat Ponta despre afirmatiile lui Basescu privind Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, referitor la afirmatiile lui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Legii privind Rosia Montana, ca seful statului incearca sa bage bete in roate la un proiect pe care l-a sustinut foarte multi ani, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Traian Basescu s-a trezit contra acestui proiect, cand a vazut ca Guvernvrea sa il realizeze, anterior presedintele fiind un sustinator al proiectului de la Rosia Montana. Numai Curtea .

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu legata de neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom.

Ministrul Dan Sova cere desecretizarea rapoartelor SRI privind Rosia Montana.

Cer public Serviciului Roman de Informatii desecretizarea rapoartelor privind Rosia Montana, a declarat Dan Sova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, potrivit Realitatea. Am fost acuzat ca lucrez pentru pentru interese private, in cazul Rosia Montana, a mai spus ministrul Sova. Daca exista rapoarte privind lobby-ul facut de politicieni, trebuie sa aflam . ) Ar trebui sa fie desecretizate rapoarte din ultimii 12 ani, a mai spus Dan Sova.

Antonescu: A devenit evident ca Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca a devenit evident ca Victor Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana, liderul PNl apreciind totodata ca premierul a fost mai putin atent la nuante cand a spus ca trimite comisia parlamentara acolo, transmite Mediafax. Antonescu a mentionat ca Victor Ponta nu poate sa trimita comisia parlamentara in localitate, ci doar o delegatie de la Guvern. Totodata, liderul PNL a afirmat ca nu este cazul ca subiectul sa fie .

Constituirea Comisiei speciale privind Rosia Montana, aprobata de plenul Parlamentului

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au aprobat, marti, constituirea Comisiei speciale privind proiectul minier de la Rosia Montana. Propunerea de infiintare a Comisiei speciale privind Rosia Montana ar.

UPDATE Plenul Parlamentului a votat constituirea Comisiei speciale privind Rosia Montana. PDL refuza sa faca parte din comisie

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au aprobat, in sedinta de marti, constituirea unei comisii parlamentare speciale care va analiza proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, a anuntat senatorul PSD Cristian Dumitrescu. Decizia finala asupra infiintarii comisiei va fi luata in decursul zilei de marti in plenul Parlamentului. Potrivit calendarului propus, comisia ar urma sa inainteze celor doua camere un raport pe aceasta tema pana in jurul datei de 20 octombrie, iar o decizie finala ar urma sa vina in jurul datei de 1 noiembrie. Ora 17:12 Plenul Parlamentului a votat constituirea Comisiei speciale privind Rosia Montana. Ora 16:54 Parlamentarii PDL refuza sa faca parte din comisie si vor vota impotriva infiintarii comisei.

Basescu: Stiu ca finalul jocului privind Rosia Montana va fi o lege respinsa ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca stie ca finalul jocului privind Rosia Montana va consta intr-o lege respinsa de Curtea Constitutionala in principalele prevederi, transmite Mediafax. Seful statului a facut aceasta afirmatie in deschiderea Forumului European pentruDiplomatie Publica, dand astfel un exemplu prin care Romania isi autodistruge imaginea. Vorbesc de exemple la zi - Rosia Montana. Stim ca s-a impins in Parlament o lege neconstitutionala, care nu va putea trece de .

Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu - surse.

Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana, ce urmeaza a fi constituita marti prin votul plenului Parlamentului, va fi condusa de catre deputatul PSD Iulian Iancu, au declarat duminica, pentru Mediafax, surse parlamentare. Iulian Iancu este presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor. La nivelul USL s-a decis ca sefia Comisiei parlamentare speciale pentru proiectul privind Rosia Montana sa revina social-democratilor, au mai precizat .

Florian Bodog, senator PSD: Proiectul de lege privind Rosia Montana nu poate fi votat, evident trebuie sa sufere multe modificari. Una dintre adevaratele comori care ne stau la indemana sunt zecile de miliarde din fonduri europene

Senatorul PSD de Oradea Florian Bodog scrie, pe blogul sau, referitor la proiectul de lege privind Rosia Montana, ca apreciaza gestul Guvernului de a trimite acest proiect de lege, spre dezbatere, in Parlament, ca singura modalitate de a angaja o consultare mai larga cu toti cei interesati de subiect si sunt deschis tuturor initiativelor de dialog constructiv, insa adauga ca eu cred ca, in forma actuala, proiectul de lege propus nu poate fi votat. Este, in mod evident, un proiect care trebuie sa sufere multe modificari si imbunatatiri. Si acesta trebuie sa fie rolul dezbaterilor din Parlament. Cel putin in forma actuala, eu nu voi vota acest proiect de lege.

Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu

Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana va fi condusa de catre deputatul PSD Iulian Iancu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )