Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta: La STS trebuie asumata raspunderea de catre conducere, este greu de gasit un operator vinovat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: La STS trebuie asumata raspunderea de catre conducere, este greu de gasit un operator vinovat

Adresa catre CSAT de demitere a sefului Serviciului de Teelecomunicatii Speciale pentru deficiente in cazul accidentului aviatic de luni a fost redactata si va fi semnata de o treime dintre membrii CSAT, fiind necesara asumarea raspunderii, ca la alte. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: La STS trebuie asumata raspunderea de catre conducere

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca adresa catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de demitere a sefului Serviciului de Teelecomunicatii Speciale STS) pentru deficiente in cazul accidentului aviatic de luni a fost redactata si va fi semnata de o treime dintre membrii CSAT, fiind necesara asumarea raspunderii, ca la alte institutii.

Ponta: La STS trebuie asumata raspunderea de catre conducere

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca adresa catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de demitere a sefului Serviciului de Teelecomunicatii Speciale STS) pentru deficiente in cazul accidentului aviatic de luni a fost redactata si va fi semnata de o treime dintre membrii CSAT, fiind necesara asumarea raspunderii, ca la alte institutii. ---- * Update 13:06 Ponta ar putea cere luni convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS Premierul Victor Ponta va solicita, luni, convocarea CSAT, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si demiterea directorului general al STS, Marcel Opris, potrivit surselor de presa.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va solicita convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS. Premierul aduna in prezent semnaturile necesare

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, transmite Mediafax. Surse oficiale au declarat anterior ca premierul va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si demiterea directorului general al STS, Marcel Opris.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )