Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta: Sunt hotarat sa raman in functia de premier, doresc sa dialoghez cu Iohannis

Adevărul Adevărul,
Ponta: Sunt hotarat sa raman in functia de premier, doresc sa dialoghez cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi exprima dorinta de dialog cu noul presedinte ales, Klaus Iohannis, mentionand ca nu va demisiona din functia de premier si ca vrea sa continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR. continuă pe Adevărul

Ponta: Sunt hotarat sa-mi pastrez functia de premier. Voi discuta cu domnul Iohannis

Victor Ponta a declarat ca doreste sa ramana in functia de premier si ca va discuta despre aceasta chestiune cu viitorul presedinte, Klaud Iohannis.

Declaratii la iesirea de la urne. Iohannis: Am emotii. Ponta: Sunt increzator. Basescu: Fac apel la basisti sa iasa la vot

Cei doi contracandidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis, au iesit la vot inca de la primele ore ale diminetii. Ponta a venit insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, cei doi copii, si de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, iar Klaus Iohannis s-a prezentat la vot impreuna cu Carmen Iohannis, sotia sa. La urne s-au prezentat si Traian Basescu, actualul presedinte, si Ion Iliescu, fost sef al statului.

Basescu a postat pe Facebook un filmulet cu pisicutul Ponta: Sunt de acord cu dumneavoastra! Premierul raspunde cu o manea (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a publicat, vineri seara, pe contul sau de Facebook un filmulet in care arata cat de pisicut este Victor Ponta, in intalnirile private cu seful statului. Basescu a postat o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )