Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta vrea accelerarea proiectelor de infrastructura energetica

România Liberă România Liberă,
Ponta vrea accelerarea proiectelor de infrastructura energetica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, ca energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta: Proiectele de infrastructura energetica trebuie accelerate

Energia este cea mai eficienta arma si cel mai important mijloc de dezvoltare, iar Romania, Bulgaria si Serbia trebuie sa accelereze proiectele de infrastructura energetica necesare pentru a asigura economiilor lor energie sigura si la.

Victor Ponta: incepem depunerea proiectelor pentru alocarea 2014-2020, din vara

Aproape toate programele operationale pentru alocarea financiara 2014-2020 sunt aprobate de Comisia Europeana si au fost deja lansate, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta, in cadrul unui forum in care au fost prezentate principalele linii de finantare cu fonduri europene pentru perioada mentionata.

Victor Ponta vrea ca Romania si Bulgaria sa intre impreuna in spatiu Schengen: Doar impreuna o sa ridicam Mecanismul de Cooperare si Verificare

Dupa reuniunea trilaterala de la Craiova, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o conferinta de presa comuna cu omologii sai bulgar Boiko Borisov si sarb Aleksandar Vucic, ca Romania si Bulgaria trebuie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )