Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta vrea acord politic: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta vrea acord politic: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta vrea acord politic pentru autostrazi: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat marti premierul Victor Ponta, la Ministerul Transporturilor.

Ponta vrea acord politic pentru autostrazi: Altfel nu are rost sa ne apucam de treaba daca nu exista garantii

Master Planul pe Transport trebuie elaborat doar pe baza unui consens pe minimum zece ani intre toate fortele politice, altfel nu are rost ca expertii Ministerului Transporturilor sa se apuce de treaba, deoarece va fi un esec in lipsa garantiilor pe termen lung, a afirmat premierul Victor Ponta.

Ponta, pe urmele lui Iohannis: Premierul vrea acord politic pentru Masterplanul de Transport al Romaniei

Premierul Victor Ponta vrea acord politic pentru Masterplanul de Transport al Romaniei, documentul strategic pentru infrastructura tarii in urmatorii 16 ani. Liderul PSD urmeaza modelul presedintelui Klaus.

Ponta cere ACORD politic pentru constructia de autostrazi, asemanator celui pentru armata

Premierul Victor Ponta cere acord politic pentru constructia de autostrazi, asemanator celui semnat pentru armata. Premierul a anuntat marti ca va invita liderii tuturor partidelor la discutii si va.

Ponta vrea sa ramana premier pana in 2016. Ce parere are despre Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca isi doreste sa ramana premier pana in 2016. Presedintele PSD a aratat ca are o datorie fata de cei care l-au votat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )