Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta vrea amnistierea celor care trebuie sa returneze bani, dupa ce mai multi pensionari s-au sinucis

România Liberă România Liberă,
Ponta vrea amnistierea celor care trebuie sa returneze bani, dupa ce mai multi pensionari s-au sinucis

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca Executivul va aproba un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, pentru a nu se mai ajunge la situatia in care oamenii sa se sinucida, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dupa sinuciderea unor pensionari, Guvernul vrea amnistia celor care trebuie sa returneze bani. Ponta: E un efort mic

Guvernul va aproba un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, premierul Victor Ponta cerand ministrului Muncii sa elaboreze un astfel de act pentru a nu se mai ajunge in situatia in care acestia sa se sinucida.

Ponta vrea amnistierea pensionarilor anchetati pentru ca au dat spaga doctoritelor de la Pitesti

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca Executivul va aproba un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, pentru a nu se mai ajunge la situatia in care oamenii sa se sinucida, informeaza Mediafax.

Guvernul sustine elaborarea unui act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze bani statului

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Muncii sa elaboreze un un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, astfel incat batranii sa.

Topul celor care au incasat cei mai multi bani la ASF in 2013: Ion Giurescu - peste 216.000 euro, Marian Sarbu - peste 154.000 euro si Dan Radu Rusanu - peste 147.000 euro

Ion Giurescu - vicepresedinte executiv in ASF - responsabil de sectorul sistemului de pensii private a incasat in 2013 venituri de natura salariala in valoare totala de 954. 917 lei, echivalentul a 216. 093 de euro, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul autoritatii. Marian Sarbu, care in 2013 a fost membru neexecutiv in ASF, a incasat 682. 068 lei, echivalentul a 154. 348 euro, in timp ce Dan Radu Susanu, fost presedinte executiv in ASF in 2013 si care acum este in arest la domiciliu in dosarul de coruptie ASF-Carpatica Asigurari, a incasat 651. 509 lei, echivalentul a 147. 433 euro.

10 analize pe care trebuie sa le faca regulat orice femeie

Sanatatea este cel mai de pret dar pe care il avem. Si cum intotdeauna este mai bine sa previi decat sa vindeci, va prezentam olista de analize pe care orice femeie trebuie sa le faca regulat, chiar daca este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )