Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta vrea modificarea Constitutiei in 2015, an fara presiuni electorale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta vrea modificarea Constitutiei in 2015, an fara presiuni electorale

Premierul Victor Ponta a transmis ca isi doreste modificarea Constitutiei, inclusiv reducerea numarului de parlamentari, in vederea remodelarii vietii politice, sociale si economice, multiplicarea artificiala a crizelor politico-institutionale din. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Intr-un mesaj transmis pe Facebook cu prilejul aniversirii a 23 de ani de la aprobarea Constitutiei Romaniei, premierul Victor Ponta spune ca modificarea Constitutiei, inclusiv reducerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, multiplicarea artificiala a crizelor politico-institutionale din ultimul deceniu aducand Romania intr-un blocaj.

Victor Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, este de parere premierul Victor Ponta. El adauga ca multipl.

Victor Ponta vrea revizuirea Constitutiei pentru protejarea mai buna a cetatenilor in fata noilor forme de imixtiune in viata privata

Premierul Victor Ponta spune intr-un mesaj public ca e necesara modificarea Constitutiei pentru transformarea raporturilor dintre institutiile politice, cat si intarirea conditiilor participarii cetatenesti la luarea deciziilor pe toate nivelurile administratiei. Ponta scrie intr-un comunicat dedicat Zilei Constitutiei ca legea fundamentala trebuie modificata astfel incat abuzurile permise in prezent sa fie eliminate, fara a preciza despre ce abuzuri e vorba.

Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate pentru 2015

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj cu ocazia aniversarii a 23 de ani de la aprobarea Constitutiei Romaniei. Premierul sustine ca modificarea legii fundamentale trebuie sa fie o prioritate a anului 2015 in contextul unui climat politic lipsit de presiuni electorale.

Premierul Ponta: Modificarea Constitutiei poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice

Premierul Victor Ponta a declarat ca modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, multiplicarea.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )