Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta: Ziua Americii e sarbatorita anul acesta intr-o atmosfera mai relaxata decat in 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Ziua Americii e sarbatorita anul acesta intr-o atmosfera mai relaxata decat in 2012

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii SUA) e sarbatorita anul acesta, in Capitala, intr-o atmosfera mai relaxata fata de cea fierbinte de anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Ziua Nationala a Americii o sarbatorim intr-o atmosfera mult mai relaxata fata de anul trecut

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Ziua Nationala a SUA e sarbatorita anul acesta la Bucuresti intr-o atmosfera mai relaxata fata de cea fierbinte din 2012. Recunosc inca de la inceput.

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Situatia se agraveaza! Anul acesta, elevii au venit la Bac cu perlele scrise de acasa

Politistii linistesc soferii: Chiar daca amenzile cresc, spagile raman neschimbateSituatia se agraveaza! Anul acesta, elevii au venit la Bac cu perlele scrise de acasaVesti excelente! Dupa pedofili si violatori, si manelistii vor fi castrati chimicLucrarile la Catedrala avanseaza greu. Primele 3 nivele reprezinta seiful!Inundatii record in Liechtenstein in urma unui concert in care Gabriel Cotabita a transpirat masiv.

Peste 100 de politisti, mobilizati joi de Ziua Americii. in Bucuresti, traficul va fi restrictionat intre orele 08-23.00

Peste 120 de politisti bucuresteni asigura ordinea publica joi, la evenimentele organizate la Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii. Joi, intre orele 08-23. 00 traficul rutier va fi restrictionat pe breteaua care face legatura intre Bulevardul Poligrafiei si sediul Administratiei Domeniului Public.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )