Libnet.ro
UNICEF

12:00

Popescu Piedone contesta la tribunal cautiunea de 1,5 mil. lei

Hotnews Hotnews,
 Popescu Piedone contesta la tribunal cautiunea de 1,5 mil. lei

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat luni la Tribunalul Bucuresti, unde se discuta contestatia sa la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Piedone contesta in instanta cautiunea de 1,5 milioane lei

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat luni la Tribunalul Bucuresti, unde se discuta contestatia sa la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv.

Cristian Popescu-Piedone, nemultumit de cautiunea de 1,5 milioane de lei

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat luni la Tribunalul Bucuresti, unde se discuta contestatia sa la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune.

Dosarul Colectiv: Piedone contesta in instanta decizia DNA de plasare sub control judiciar pe cautiune

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a contestat, luni, la Tribunalul Bucuresti, decizia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, in dosarul Colectiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )