Libnet.ro
UNICEF

11:30

Porosenko promite sa puna capat razboiului din estul Ucrainei

B1 B1,
Porosenko promite sa puna capat razboiului din estul Ucrainei

Noul presedinte alUcrainei, Petro Porosenko, a promis, miercuri, ca va pune capat razboiului din estul tarii. Suntem intr-o situatie de razboi in estul Ucrainei, Crimeea a fost ocupata de Rusia. continuă pe B1

Petro Porosenko vrea sa puna capat razboiului din estul Ucrainei

Noul presedinte ucrainean Petro Porosenko a promis ca va pune capat razboiului din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Rusia cere masuri urgente pentru a se pune capat varsarii de sange din estul Ucrainei

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, a cerut miercuri masuri urgente pentru a se pune capat varsarii de sange din estul Ucrainei, teatrul unor lupte sangeroase in ultimele doua zile in bastionul.

Petro Porosenko a anuntat ca vrea sa puna capat razboiului si sa duca Ucraina in UE

Miliardarul ucrainean Petro Porosenko, care s-a clasat pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a declarat ca prioritatile sale sunt sa p.

Porosenko promite calm, pe fondul luptelor pentru a controla aeroportul din Donetk

Noul presedinte ucrainean Petro Porosenko promite incheierea conflictelor armate din estul tarii, dupa ce zeci de persoane ar fi murit la Donetk, in confruntarile violente dintre fortele guvernamentale si separatisti pentru controlarea aeroportului local, trasmite presa internationala.

Minerii s-au intrunit pentru sprijinirea separatistilor din estul tarii

Aproape 1. 000 de mineri s-au intrunit astazi pentru a sprijini fortele armate separatiste care se lupta cu fortele ucrainene pentru apararea auto-proclamatei Republici Populare Donetsk DNR) din estul Ucrainei, transmite Reuters.

Adevarul Live: va aduce Porosenko pacea in Ucraina? El i-a denumit teroristi pe separatistii din estul Ucrainei

De la ora 13. 00, corespondentul Adevarul la Odessa, Mircea Barbu, ne vorbeste despre prima zi cu noul presedinte pro-european Petro Porosenko si intra in dialog cu analistul politic Dan Nicu pentru a a discuta despre sansele Regelui Ciocolatei de a pune capat razboiului civil din estul separatist al Ucrainei.

Rusia cere Ucraineii sa puna capat baii de sange

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat, miercuri, ca administratia de la Kiev trebuie sa adopte masuri urgente pentru a pune capat baii de sange in estul Ucrainei, .

UPDATE. Echipa de observatori OSCE, disparuta in estul Ucrainei, a fost eliberata

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa a pierdut contactul cu inca o echipa de observatori trimisi in estul Ucrainei, anunta organizatia, informeaza Mediafax.

O noua echipa de observatori OSCE a disparut in estul Ucrainei

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa a pierdut contactul cu inca o echipa de observatori trimisi in estul Ucrainei, anunta organizatia. Miercuri la pranz, Misiunea speciala de monitorizare.

O noua echipa de observatori OSCE a disparut in estul Ucrainei

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa a pierdut contactul cu inca o echipa de observatori trimisi in estul Ucrainei, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )