Libnet.ro
UNICEF

16:00

Portugalia tinteste, in 2014, 13 miliarde euro din vanzarea de obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Portugalia tinteste, in 2014, 13 miliarde euro din vanzarea de obligatiuni

Portugalia intentioneaza sa obtina pana la 13 miliarde euro 17,7 miliarde dolari) din emisiunile de obligatiuni planificate pentru anul acesta, anticipand ca necesarul net de imprumuturi al tarii este de circa 11,8 miliarde euro. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a atras 2 miliarde dolari din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani si 30 de ani.

Romania a atras 2 miliarde dolari de pe pietele internationale prin doua emisiuni de obligatiuni, cu maturitati de 10 si 30 de ani, la randamente sub nivelurile indicative prezentate investitorilor, conform Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Romania a imprumutat 2 miliarde dolari din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani si, in ...

Romania a atras 2 miliarde dolari de pe pietele internationale prin doua emisiuni de obligatiuni, cu maturitati de 10 si 30 de ani, la randamente sub nivelurile indicative prezentate investitorilor, conform Mediafax. Titlurile la 10 ani au fost vandute la 220 puncte de baza 2,2 puncte procentuale) peste referinta titlurilor de trezorerie SUA, potrivit Reuters. Astfel, randamentul emisiunii ar fi de 5,04%. Obligatiunile cu scadenta la 30 de ani au fost vandute pe piata la aproximativ 250 .

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 2,6 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 2,566 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare noi la centrala nucleara din apropierea orasului Paks, informeaza Bloomberg. Cele doua reactoare ar urma sa fie.

FR de Ciclism a primit o finantare de 25.000 de euro din partea Uniunii Cicliste Europene

Federatia Romana de Ciclism a primit o finantare de 25. 000 de euro din partea Uniunii Cicliste Europene pentru achizitionarea unui microbuz, a declarat, miercuri, presedintele forului, Eduard-Carol Novak. Am.

UPDATE Romania a atras 2 miliarde dolari din vanzarea de obligatiuni pe 10 ani si 30 de ani

Romania a atras 2 miliarde dolari de pe pietele internationale prin doua emisiuni de obligatiuni, cu maturitati de 10 si 30 de ani, la randamente sub nivelurile indicative prezentate investitorilor, anunta Mediafax.

Rusia va construi doua reactoare nucleare in Ungaria, careia ii va acorda un credit de 10 miliarde euro

Ungaria si Rusia au semnat marti un acord de cooperare privind construirea a doua noi reactoare la singura centrala nucleara ungara, in cadrul unei vizite efectuate la Moscova de premierul Viktor Orban, scrie AFP. Centrala nucleara a fost construita cu tehnologie sovietica in orasul Paks, din centrul Ungariei.

EXCLUSIV Statul vrea sa vanda terenurile de sub companiile deja privatizate. Suma obtinuta ar fi de ordinul miliardelor de euro

Romania ar putea obtine cateva miliarde de euro din vanzarea a 65. 000 de hectare de teren, aflate in proprietatea statului, dar care sunt folosite de catre societati care intre timp au fost privatizate, a declarat, la Adevarul Live, Stan Popa, presedintele Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS).

O tanara de 32 de ani face sute de mii de euro din vanzarea de ochelari de soare exclusivisti in strainatate

Este pasionata de ochelari de soare, dar de cei ale unor branduri mai putin cunoscute publicului larg. Si pentru ca in Romania nu isi gasea ce isi dorea si chiar si in strainatate ii era destul de dificil, in iunie 2012, Roxana Marcu a lansat Sunglasscurator, primul retailer online local de ochelari de soare ale unor designeri de nisa.

O tanara de 32 de ani face sute de mii de euro din vanzarea de ochelari de soare exclusivisti in strainatate

Este pasionata de ochelari de soare, dar ale unor branduri mai putin cunoscute publicului larg. Si pentru ca in Romania nu isi gasea ce isi dorea si chiar si in strainatate ii era destul de dificil, in iunie 2012, Roxana Marcu a lansat Sunglasscurator,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )