Libnet.ro
UNICEF

16:30

Portugalia: Zeci de curse aeriene au fost anulate din cauza unei greve a pilotilor companiei TAP

B1 B1,
Portugalia: Zeci de curse aeriene au fost anulate din cauza unei greve a pilotilor companiei TAP

Zeci de curse aeriene au fost anulate in Portugalia, din cauza unei greve de 24 de ore a pilotilor companiei TAP. Angajatii au oprit lucrul in semn de protest fata de conditiile de munca. Oficialii TAP au. continuă pe B1

Protest al pilotilor in Portugalia: zeci de curse aeriene anulate

Pilotii companiei portugheze TAP au organizat sambata o greva de 24 de ore in semn de protest fata de conditiile de munca, ceea ce a facut ca mai multe curse aeriene sa fie anulate, informeaza AFP.

Tunelul Mont Blanc din Alpii francezi a fost inchis din cauza unei inundatii

Autoritatile italiene si frantuzesti au decis inchiderea tunelului Mont Blanc, joi seara, din cauza unei inundatii, scrie Mediafax. Tunelul a fost inchis pe ambele sensuri pentru o durata nedeterminata.

Greva a pilotilor in Portugalia

Zeci de curse aeriene au fost anulate, sambata, din cauza unei greve de 24 de ore a pilotilor companiei portugheze TAP organizata in semn de protest fata de conditiile de munca.

Sute de curse aeriene anulate in Japonia din cauza taifunului Halong

Aproape 500 de curse aeriene au fost anulate sambata, in sud-vestul Japoniei, apropierii Taifunului Halong. Masura a facut ca mii de turisti sa ramana blocati in aeroporturi, in conditiile in care rafalele de vant ating chiar si 200 de km/h.

Japonia: sute de curse aeriene anulate in contextul apropierii Taifunului Halong

Mii de turisti au fost blocati in sud-vestul Japoniei dupa ce aproimativ 460 de zboruri au fost anulate in contextul apropierii Taifunului Halong, noteaza AFP.

Japonia: Sute de curse aeriene au fost anulate in contextul apropierii Taifunului Halonh

Niponii au anulat, sambata, aproximativ 460 de zboruri in sud-vestul tarii, in contextul in care taifunul Halong ar putea atinge regiunea sambata seara sau duminica dimineata. Mii de turisti au ramas.

Alain Delon a fost operat din cauza unei probleme a nervilor faciali

Actorul francez Alain Delon, in varsta de 78 de ani, a fost operat, miercuri dimineata, la Paris, dupa ce fusese spitalizat duminica din cauza unei probleme a nervilor faciali, scrie Mediafax.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Stare de urgenta in Liberia din cauza virusului Ebola

Starea de urgenta a fost instaurata in statul african Liberia din cauza virusului Ebola. Presedintele Ellen Johnson Sirleaf a facut anuntul in cursul noptii de miercuri, apreciind ca statul are nevoie de masuri extraordinare pentru supravietuire.

Directia Silvica Gorj: Inundatiile nu s-au produs din cauza defrisarilor

Inundatiile din judetul Gorj nu s-au produs din cauza defrisarilor, conform primelor concluzii ale Corpului de control al ministrului Mediului, a anuntat seful Directiei Silvice, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )