Libnet.ro
UNICEF

01:05

Portul Constanta incepe protestele la adresa PSD

Adevărul Adevărul,
Portul Constanta incepe protestele la adresa PSD

Luni se declanseaza in Portul Constanta marele protest al sindicalistilor. Demonstratiile vor avea loc timp de trei zile, in intervalul orar 7-9, fiind provocate de hotararea de Guvern aflata in lucru, prin care statul ar pierde controlul asupra Administratiei Porturilor Maritime. continuă pe Adevărul

Sova a cerut opinia Comisiei Europene privind transferul a 13% din Portul Constanta catre Primarie

Comisia Europeana se va pronunta cu privire la intentia autoritatilor romane sa transfere un pachet de 13% din Portul Constanta la administratia locala, a anuntat, ieri, la Tulcea, ministrul Transporturilor, Dan Sova, care a precizat totodata ca ulterior se vor incepe procedurile pentru obtinerea avizelor din partea Ministerului Finantelor si Ministerului Justitiei, transmite Agerpres. Mentinerea unui centralism la nivelul Ministerului Transporturilor in Portul Constanta nu are legatura cu realitatile europene. Mai mult, in anul 2008, atunci cand s-a facut transferul gratuit a 20% din actiuni, nimeni nu a cerut acordul Uniunii Europene.

Dan Sova, despre Portul Constanta: Am cerut Comisiei Europene sa se pronunte cu privire la trasferul de actiuni catre Primarie

Comisia Europeana se va pronunta cu privire la intentia autoritatilor romane de a transfera 13% din actiunile detinute in Portul Constanta la administratia locala, a anuntat, sambata, la Tulcea, ministrul Transporturilor, Dan Sova, care a precizat totodata ca ulterior se vor incepe procedurile pentru obtinerea avizelor din partea Ministerului Finantelor si Ministerului Justitiei.

Daily Income. Cum aducem bani in Portul Constanta

In contextul economic si geopolitic de astazi, portul Constanta trebuie tratat ca un bun strategic de interes national, care prin investitii si politici coerente sa fie reintrodus pe harta celor mai importante.

Dan Turturica: Hotararea de Guvern privind Portul Constanta nu are avizul ministrului Justitiei. Sova a ignorat obiectiile subalternilor

Hotararea de Guvern privind Portul Constanta nu are avizul ministrului Jutitiei. Sova a ignorat obiectiile subalternilor transferul de actiuni, ilegal, scrie redactorul sef al cotidianului Romania libera, Dan Turturica, pe blogul sau.

incep protestele in Portul Constanta. Sindicalistii declanseaza demonstratiile impotriva Ministerului Transporturilor

Sindicalistii de pe platforma portuara au anuntat declansarea protestelor la adresa schimbarii ponderii in actionariatul de la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta.

Mazare incearca sa linisteasca spiritele din Portul Constanta: Suntem pe aceeasi baricada

Sindicalistii din Compania Nationala Administratia Nationala a Porturilor Maritime Constanta au avut o intrevedere cu primarul Radu Mazare, aratand ca se opun trecerii portului la administratia locala, de teama pierderii locurilor de munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )