Libnet.ro
UNICEF

18:30

Portul Constanta redevine, dupa 70 de ani, punct de imbarcare pentru navele de croaziera

B1 B1,
Portul Constanta redevine, dupa 70 de ani, punct de imbarcare pentru navele de croaziera

Portul Constanta redevine, dupa 70 de ani, punct de imbarcare pentru navele de croaziera, prima plecare urmand sa aiba loc vineri, cu nava MSC Musica. Din 27 septembrie, turistii romani au posibilitatea de a. continuă pe B1

Croazierele din portul Constanta, reluate dupa 70 de ani.

Pentru prima data dupa 70 ani, Constanta redevine port de imbarcare pentru navele de croaziera. 80 de turisti se vor urca vineri la bordul navei de lux MSC Musica, apartinand companiei MSC Cruises, din terminalul de pasageri al portului Constanta, pentru o calatorie de 12 zile. Nava are la bord 2500 de turisti, dintre care 80 de turisti romani s-au imbarcat la Venetia si vor incheia calatoria la Constanta. Nava de pasageri va pleca din portul Constanta la ora 19. 00, dupa o zi pe mare aceasta va .

Constanta redevine port de imbarcare pentru croazierele maritime internationale

Portul Constanta isi recapata statutul de terminal de plecare in croazierele internationale odata cu imbarcarea primilor turisti romani si straini, vineri, la bordul pachebotului MSC Musica, cu destinatia Gythion - Grecia, potrivit Agerpres. Astfel, de la Constanta se vor imbarca vineri 80 de turisti romani la bordul navei de lux pentru o croaziera de 12 zile in Marile Marmara, Egee, Mediterana, Ionica si Adriatica cu revenire in Marea Neagra.

Actorul Richard Gere divorteaza de sotia sa, Carey Lowell, dupa 18 ani de relatie

Actorul american Richard Gere si sotia sa, Carey Lowell, s-au despartit si urmeaza sa intenteze divortul, dupa 18 ani de relatie, transmite pagesix. com. Gere 64 de ani) si Lowell 52 de ani) nu au mai fost.

Turcescu: Dupa zece ani de prime time, poti sa-ti iei concediu si doua luni. Banciu: Am facut performanta, cu doar trei saptamani libere (VIDEO)

Disputele intense purtate in ultima vreme pe marginea subiectelor fierbinti de actualitate s-au mutat mai nou in platourile de televiziune. Dupa o vara relativ linistita din punct de vedere al evenimentelor.

Dupa cinci ani de seceta pe bursa, investitorii s-au ingramadit la oferta Nuclearelectrica

Prima oferta publica initiala IPO) desfasurata pe Bursa de la Bucuresti in ultimii cinci ani s-a incheiat cu succes, plasamentele de peste 214 mil. lei de aproape sase ori mai mult decat li se oferise) facute de micii investitori romani in actiunile.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )