Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

România Liberă România Liberă,
Porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora. continuă pe România Liberă

Porturile navale si fluviale au fost inchise din cauza vantului puternic. Cod de vreme rea la Constanta si Tulcea

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora.

Porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora, informeaza Mediafax. Potrivit.

Inspector fiscal din Constanta, trimis in judecata pentru MITA

Inspectorul fiscal din Constanta, Adrian Popa, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de patru infractiuni de luare de mita si trafic de influenta.

Lupta pentru dominare intre delfinii din Constanta

Delfinariul din Constanta a fost scena unei lupte pentru suprematie in bazin. Ni-Ni si Chen-Chen, ambele femele, s-au luptat pentru dominatie. Ni-Ni, mai tanara cu un an, a vrut sa fie sefa, iar Chen-Chen a ripostat. A reusit, timp de doua saptamani, dupa care a urmat o bataie intre ele mai mult o goana in bazin, spune Adrian Bilba, directorul delfinariului).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )