Libnet.ro
UNICEF

18:30

Posta Romana va intra pe piata brokerajului in asigurari

B1 B1,
Posta Romana va intra pe piata brokerajului in asigurari

Posta Broker de Asigurare va solicita, in perioada urmatoare, obtinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de intermediere pe piata asigurarilor. Prin adoptarea si publicarea in Monitorul Oficial a. continuă pe B1

Posta romana vrea sa fie broker de asigurari

Posta Broker de Asigurare va solicita Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) obtinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de intermediere pe piata asigurarilor, dupa ce, miercuri, a fost adoptat bugetul de venituri si cheltuieli al societatii.

Protest la Posta Romana! Peste 150 de persoane au iesit in strada cerand demiterea directorului general

Cei aproximativ 150 de membri ai Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania SLPR), care au pichetat, miercuri, de la ora 11,00, sediul Companiei Nationale Posta Romana din Bucuresti, au incheiat la ora.

Posta Romana, profit operational de 22,5 mil. lei, in urma disponibilizarilor

Posta Romana a obtinut in primul trimestru al acestui an un profit operational de 22,5 milioane de lei, dupa ce si-a reorganizat si eficientizat activitatea, prin restabilirea echilibrului intre volumul de prestatii postale si a numarului de angajati.

Posta Romana a incheiat primul trimestru cu un profit operational de 22,5 milioane lei

Compania Nationala Posta Romana anunta consolidarea evolutiei pozitive a situatiei financiare, reusind pentru a sasea luna, consecutiv, sa obtina profit operational, pentru primul trimestru al anului curent, compania inregistrand un profit operational de 22,5 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )