Libnet.ro
UNICEF

12:00

Posterele care ne prezinta viitorul, in viziunea lui Elon Musk: Ce isi doreste sa realizeze acesta

Playtech Playtech,
Posterele care ne prezinta viitorul, in viziunea lui Elon Musk: Ce isi doreste sa realizeze acesta

SpaceX, compania lui Elon Musk a lansat o serie de postere care ne indica un lucru foarte clar: colonizarea planetei Marte inca este scopul sau principal. Companie fondata in anul 2002de catre Elon Musk cu scopul indraznet de a coloniza planeta Marte, Space X a devenit prima companie privata care a trimiso naveta catre Statia [] Posterele care ne prezinta viitorul, in viziunea lui Elon Musk: Ce isi doreste sa realizeze acesta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Elon Musk se teme ca directorul Google ar putea distruge omenirea

Relatia dintre Elon Musk si Larry Page este cel putin complicata. Pe de-o parte, cei doi sunt prieteni apropiati si asociati, iar pe de alta parte, Musk este ingrijorat ca Page ar putea duce la distrugerea omenirii. Sunt cu adevarat ingrijorat in legatura cu asta, a spus Musk, acest citat fiind consemnat in noua biografie [] Elon Musk se teme ca directorul Google ar putea distruge omenirea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google ar putea distruge omenirea, sustine Elon Musk

Antreprenorul ElonMusk este ingrijorat ca Larry Page, directorul Google, ar putea duce la distrugerea omenirii din cauza proiectelor la care viseaza. Sunt cu adevarat ingrijorat in legatura cu asta, a spus Musk, acest citat fiind consemnat in noua biografie a CEO-ului Tesla si SpaceX. Ca sa fie clar, asta, in acest context, se refera la [] Google ar putea distruge omenirea, sustine Elon Musk Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )