Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pot fi eutanasiati cainii fara stapan sau nu? Ce lege se aplica, cine si cum a modificat-o

Hotnews Hotnews,
 Pot fi eutanasiati cainii fara stapan sau nu? Ce lege se aplica, cine si cum a modificat-o

Cainii fara stapan pot fi eutanasiati si astazi in baza Ordonantei de Urgenta nr. 155/2001, care permite aplicarea solutiei radicale daca dupa expirarea termenului de cazare de 7 zile cainii nu au fost revendicati sau adoptati, au explicat pentru HotNews. ro specialisti in drept. Astfel, nu e nevoie practic de nici o ordonanta de urgenta, cum a cerut presedintele Traian Basescu Guvernului nici de un vot in Parlament pentru a avea o lege. Este suficient ca legea in vigoare sa fie aplicata, sub rezerva ca decizia Curtii obliga legiuitorul sa o faca mai previzibila, dar nu interzice eutanasierea. continuă pe Hotnews

PDL: USL il acopera pe Oprescu in tragedia copilului omorat de cainii fara stapan.

Organizatia PDL Bucuresti considera ca USL il acopera pe primarul general, Sorin Oprescu, in tragedia copilului omorat de caini fara stapan in Capitala, relateaza Mediafax. USL il acopera pe Oprescu in tragedia copilului omorat de cainii fara stapan. Guvernul USL are obligatia de a da imediat ordonanta de urgenta, pana nu vor fi si alte victime, sustine PDL Bucuresti intr-un comunicat. PDL Bucuresti precizeaza ca primariile de sector nu au atributii in programul de gestiune a cainilor .

PDL acuza: USL il acopera pe Oprescu in tragedia copilului omorat de cainii fara stapan.

Organizatia PDL Bucuresti considera ca USL il acopera pe primarul general, Sorin Oprescu, in tragedia copilului omorat de caini fara stapan in Capitala, relateaza Mediafax. USL il acopera pe Oprescu in tragedia copilului omorat de cainii fara stapan. Guvernul USL are obligatia de a da imediat ordonanta de urgenta, pana nu vor fi si alte victime, sustine PDL Bucuresti intr-un comunicat. PDL Bucuresti precizeaza ca primariile de sector nu au atributii in programul de gestiune a cainilor .

Cainii fara stapan din perspectiva unui sofer. Situatii, drame si concluzii

Un articol despre caini la rubrica auto este, poate, mai rar intalnit. Chiar si asa, in aceasta dezbatere incinsa pe tema cainilor, simt nevoia sa va povestesc, din perspectiva unui sofer, cateva situatii cu caini fara stapan. Cainii pe sosele sunt fara indoiala un pericol: uneori patrupedele au noroc, alteori soferii au noroc, iar unele cazuri se lasa cu mult sange si lacrimi. Iata cateva experiente personale. Poveste-ne si tu situatiile prin care ai trecut!.

COPIL OMORAT DE CAINE. Alesii vor urgenta dezbaterea proiectului de lege privind cainii ...

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan, aflata la Comisia pentru administratie si ca va discuta cu premierul Victor Ponta legat de acest subiect, informeaza Mediafax. I-am rugat pe secretarul general si pe liderul grupului PSD in aceasta dimineata sa se intereseze sa urgentam dezbaterea. Sper sa gasim o solutie. Vorbim despre un copil care are patru ani, fiica mea are sase ani si .

Deputatii urgenteaza dezbaterea proiectului de lege privind cainii fara stapan

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan. in prezent, proiectul de lege se afla la Comisia pentru administratie.

Legea cainilor fara stapan va fi dezbatuta peste o saptamana in Camera Deputatilor.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va incepe saptamana viitoare dezbaterea la proiectul care modifica Legea cainilor fara stapan, iar la discutii vor fi invitati toti factorii interesati, ONG-uri, reprezentantii administratiei locale, a declarat, miercuri, presedintele comisiei, Bogdan Ciuca, citat de Mediafax. Comisia juridica a stabilit ca saptamana viitoare sa inceapa dezbaterea pe fond a proiectului de lege privind cainii fara stapan. Vor fi invitati sa participe toti cei care sunt .

Zgonea: Luni sau marti, proiectul de lege privind cainii fara stapan sa fie adoptat de plen

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, va cere Comisiilor de administratie si juridica sa ia in dezbatere, luni dupa-amiaza, proiectul de lege privind gestionarea cainilor fara stapan, astfel incat acesta sa fie adoptat saptamana viitoare de plen.

Solutia la cainii fara stapan? Raspunsul primarului Clujului: eutanasierea! E inadmisibil sa ajungi la victime umane pentru a rezolva o problema!

Primarul Clujului, Emil Boc, spune ca problema cainilor fara stapan trebuie rezolvata si propune ca solutie eutanasierea.

PDL Bucuresti: USL a blocat legea care permitea eutanasierea cainilor fara stapan, atacand-o la Curtea Constitutionala

Organizatia PDL Bucuresti precizeaza ca, pana la o modificare legislativa, obligatia rezolvarii problemei cainilor fara stapan revine exclusiv primarului general, democrat-liberalii amintind ca legea care permitea eutanasierea cainilor a fost blocata de USL, care a atacat-o la Curtea Constitutionala. In mandatul parlamentar trecut, PDL a votat o lege pe care USL a atacat-o la Curtea Constitutionala. Atacul USL a avut in spate acordul electoral incheiat cu unele ONG-uri care doreau sa blocheze aceasta lege, acord semnat de Ponta si Antonescu, in numele USL, se arata intr-un comunicat al Organizatiei PDL Bucuresti citat de Mediafax. Totodata, PDL precizeaza ca va sustine in Parlament orice proiect care va duce la rezolvarea problemei cainilor fara stapan in Bucuresti.

Legea cainilor fara stapan, dezbatuta peste o saptamana in Camera Deputatilor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va incepe saptamana viitoare dezbaterea la proiectul care modifica Legea cainilor fara stapan, iar la discutii vor fi invitati toti factorii interesati, ONG-uri, reprezentantii administratiei locale, a declarat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )