Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce pot invata cei foarte mari de la cei extrem de mici - Lectii de business pe care gigantii nu le stapanesc uneori

Hotnews Hotnews,
 Ce pot invata cei foarte mari de la cei extrem de mici - Lectii de business pe care gigantii nu le stapanesc uneori

Companiile foarte mari au bugete generoase pe cercetare, au forta si influenta, insa de foarte multe ori nu sunt dispuse sa inoveze radical. Tocmai de aceea, unii giganti care au pus bazele unei industrii ajung aproape de faliment si pot renaste doar invatand de la companiile foarte mici. O scoala de startup-uri din Australia vrea sa le arate managerilor din multinationale ca pot invata de la cele mai mici companii din piata si vine cu exemple despre ce se intampla cand produsele se modernizeaza mult mai lent decat cer clientii. continuă pe Hotnews

Ce pot invata cei foarte mari, de la cei extrem de mici - Lectii de business pe care gigantii nu le stapanesc uneori

Companiile foarte mari au bugete generoase pe cercetare, au forta si inlfuenta, insa de foarte multe ori nu sunt dispuse sa inoveze radical. Tocmai de aceea, unii giganti care au pus bazele unei industrii, ajung aproape de faliment si pot renaste doar invatand de la companiile foarte mici. O scoala de startup-uri din Australia vrea sa le arate managerilor din multinationale ca pot invata de la cele mai mici companii din piata si vine cu exemple despre ce se intampla cand produsele se modernizeaza mult mai lent decat cer clientii.

Planul indraznet al unuia dintre cei mai mari antreprenori: Vrea sa consumam energie electrica din bateriile sale

Daca te gandeai ca platesti facturi prea mari pentru energia electrica, Tesla Motors are baterii care iti pot usura costul lunar. Si acesta e planul pentru a le aduce in case.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )