Libnet.ro
UNICEF

11:30

Povestiri Urbane - episodul 6: In Romania, in momentul asta, sunt foarte putini oameni pe care i-ai putea admira

Hotnews Hotnews,
 Povestiri Urbane - episodul 6: In Romania, in momentul asta, sunt foarte putini oameni pe care i-ai putea admira

Stand up-ul este un fenomen viu, care evolueaza odata cu societatea. Oamenii au nevoie sa se detaseze de problemele de zi cu zi, iar stand up-ul in Romania a cunoscut cea mai mare dezvoltare in ultimii ani. In episodul de astazi al emisunii Povestiri Urbane veti afla povestea lui Cosmin Nedelcu Micutzu) care ne vorbeste despre fenomenul de stand up din Romania. Micutzu: Cred ca e important ca lucrurile de calitate sa revina asa usor, usor la televizor. Sa vezi oameni care fac lucruri extraordinare pentru ca in Romania, in momentul asta, sunt foarte putini oameni pe care i-ai putea admira. continuă pe Hotnews

VIDEO TEASER Povestiri Urbane episodul 6: Cu si despre stand up-ul romanesc

Stand up-ul a devenit popular in Romania abia in ultimii ani. De la grupurile umoristice Vacanta Mare sau Divertis dinamica show-urilor de comedie s-a schimbat, dar in esenta, comediantii din Romania isi fac glumele bazandu-se pe realitatile cotidiene. In episodul de luni al emisiunii Povestiri Urbane il vom cunoaste pe Cosmin Nedelcu, cunoscut in lumea stand up-ului drept Micutzu.

Romania lui Victor Ponta: nu cu foarte multi prieteni. Nu ma mir!

Istoric vorbind, definitia prieteniei dupa domnul Ponta este de regasit mai degraba in Evul Mediu, iar omeneste in mesajele unor manele. Rezultatul e unul asteptat: Romania e nu cu foarte multi prieteni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )