Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pozitia lui Klaus Iohannis cu privire la relatiile cu Rusia

România Liberă România Liberă,
Pozitia lui Klaus Iohannis cu privire la relatiile cu Rusia

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, sustine nevoia mentinerii unui dialog cu Federatia Rusa, cerand in acelasi timp mentinerea sanctiunilor economice impotriva statului rus atat timp cat suveranitatea Ucrainei este amenintata. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Am avut onoarea sa fiu presedintele PNL. O felicit public pe Alina Gorghiu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca o felicita public pe Alina Gorghiu pentru castigarea presedintiei PNL. Felul in care a actionat Biroul Politic si in care a votat imi confirma dorinta.

Traian Basescu: L-am informat pe Klaus Iohannis despre pozitia in Consiliul European. Nimeni nu da sfaturi

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat, joi ca la intalnirea de miercuri seara l-a informat pe presedintele ales, Klaus Iohannis, despre pozitia sa la aceasta reuniune, si ca nu i-a dat sfaturi acestuia, ci doar au schimbat informatii.

Klaus Iohannis: Sustin nevoia unui dialog cu Rusia, dar sanctiunile trebuie mentinute

Presedintele ales Klaus Iohannis sustine ideea unui dialog cu Rusia, dar considera ca sanctiunile internationale trebuie mentinute, cata vreme suveranitatea Ucrainei este amenintata, se arata intr-un.

CCR reia dezbaterile privind articolul de lege prin care mai multi alesi locali, inclusiv Klaus Iohannis, au fost declarati incompatibili

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea anunta, marti, o decizie cu privire la articolul de lege in baza caruia Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali. Printre acestia se numara si presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Pana acum, judecatorii CCR au amanat de trei ori dezbaterile in acest caz.

UPDATE. Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu la ora 17:00

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 17:00, conform purtatorului de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu.

Klaus Iohannis, discurs la Timisoara: Voi pleda pentru construirea unui muzeu national al comunismului, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut marti seara, la Timisoara, un discurs cu prilejul implinirii a 25 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Romania are nevoie de un mare muzeu national al comunismului. In calitate de presedinte, voi pleda pentru construirea unui astfel de muzeu, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii, a declarat Iohannis. Reconstructia incepe cu asumarea raspunderilor, cu asumarea trecutului. Vreau ca in decembrie 2014 sa inchidem acest capitol istoric si sa incepem impreuna un nou proiect national, a mai declarat presedintele ales.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Corespondetul Antena 3, Vasile Marcu, a explicat ca este vorba.

25 de ani de la inceputul Revolutiei din 1989, la Timisoara. Presedintele ales Klaus Iohannis participa la manifestari

La Timisoara incep marti manifestarile dedicate implinirii a 25 de ani de la revolta timisorenilor impotriva regimului comunist condus de Nicolae Ceausescu. Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat ca va lua parte la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie.

Legamantul pe care il face astazi Klaus Iohannis in fata a mii de romani. Unde va merge astazi presedintele ales

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, participa azi la ceremoniile de la Timisoara dedicate Revolutiei romane din 1989. Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe contul sau de facebook. Acesta doreste.

Predare de stafeta: Traian Basescu se intalneste astazi cu Klaus Iohannis

Presedintele ales Klaus Iohannis si presedintele Traian Basescu vor avea in aceasta seara, de la ora 17. 00, o intalnire la Palatul Cotroceni, a declarat pentru Adevarul purtatoarea de cuvant Tatiana Niculescu Bran.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )