Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prabusirea unui balcon al Teatrului Apollo din Londra. Cel putin 30 de persoane ranite

Adevărul Adevărul,
Prabusirea unui balcon al Teatrului Apollo din Londra. Cel putin 30 de persoane ranite

O operatiune de salvare este in curs de desfasurare dupa ce o parte a unui balcon in Teatrul Apollo din Londra s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post. continuă pe Adevărul

O parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit. Cel putin 30 de persoane sunt ranite

O operatiune de salvare este in curs de desfasurare dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

UPDATE O parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit. Cel putin 80 de persoane sunt ranite

O operatiune de salvare este in curs de desfasurare dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

UPDATE O parte a acoperisului Teatrului Apollo din Londra s-a prabusit. Cel putin 80 de persoane au fost ranite

O operatiune de salvare avut loc joi noapte, in Londra, dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

FOTO Londra: o parte a acoperisului Teatrului Apollo s-a prabusit in timpul unui spectacol

O operatiune de salvare avut loc, joi noapte, la Londra, dupa ce o parte a acoperisului Teatrului Apollo s-a prabusit in timpul unui spectacol, numerosi oameni fiind prinsi sub daramaturi, potrivit martorilor oculari citati de Huffington Post.

Investitiile imobiliare chineze din Londra au crescut cu 1500%

Investitiile imobiliare chineze din Londra au crescut cu peste 1500% fata de 2010, de la 54 milioane lire sterline, la peste un miliard de lire sterline, la sfarsitul trimestrului al treilea in acest an, se arata intr-un studiu publicat, saptamana trecuta, de catre Jones Lang LaSalle.

Investitiile chineze in proprietati imobiliare din Londra au crescut cu 1500% din 2010 pana in prezent

In 2013, volumul investitiilor in Londra a atins 1 miliard de lire sterline, reprezentand peste 50% din totalul investitiilor chineze in Europa, potrivit unui studiu realizat de Jones Lang LaSalle. Astfel, din 2010 pana in prezent investitiile imobiliare chineze in Londra au crescut cu peste 1500%, de la 54 milioane la peste 1 miliard de lire sterline, la sfarsitul trimestrului al treilea in 2013.

BBC: Politia din Londra, in vizita in Romania pentru a-i descuraja pe romani sa imigreze

Politia metropolitana a efectuat o vizita intr-o zona rurala din Romania, cu scopul de a-i convinge pe locuitorii saraci sa nu imigreze in Marea Britanie de la 1 ianuarie, dupa anularea restrictiilor impuse romanilor pe piata muncii britanice,.

BBC: Politia din Londra, in Romania pentru a-i descuraja pe romani sa IMIGREZE in Marea Britanie

Politia metropolitana a efectuat o vizita intr-o zona rurala din Romania, cu scopul de a-i convinge pe locuitorii saraci sa nu imigreze in Marea Britanie de la 1 ianuarie, dupa anularea restrictiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )