Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pragul epidemic de gripa a fost depasit in Republica Moldova. Specialistii spun ca tin situatia sub control

Adevărul Adevărul,
Pragul epidemic de gripa a fost depasit in Republica Moldova. Specialistii spun ca tin situatia sub control

In Republica Moldova a fost depasit pragul epidemic de de gripa, a anuntat Centrul National de Sanatate Publica. Pentru a evita molipsirea si complicatiile grave ale bolii, specialistii recomanda evitarea contactului cu persoanele bolnave. continuă pe Adevărul

Sistemul educational din Republica Moldova: intre abandon scolar si copii supradotati

Aproape 800 de gradinite din Republica Moldova au fost renovate in anul 2015 in baza grantului oferit Republicii Moldova de Guvernul Romaniei. Totodata, 591 de copii cu cerinte educationale speciale au absolvit studiile gimnaziale, iar elevii moldoveni au adus acasa 31 de medalii obtinute la olimpiadele internationale, se arata in raportul de activitate al Ministerului Educatiei.

Si eu sunt George Simion! Protest Scrisoare deschisa impotriva noii interdictii date lui George Simion de autoritatile din Republica Moldova

Si eu sunt George Simion! George Simion, liderul Platformei unioniste Actiunea 2012, are din nou interdictie de a intra in Republica Moldova. Un grup de intelectuali romani din Romania si Republica Moldova lanseaza campania Si eu sunt George Simion! printr-o scrisoare deschisa adresata presedintilor si premierilor Republicii Moldova si Romaniei.

VIDEO Flutulus, o drama realizata in Republica Moldova. Am in pumn un fluture. Cum crezi, e viu sau e mort?

O noua productie cinematografica din Republica Moldova va fi lansata la primavara. Filmul de scurtmetraj Flutulus relateaza povestea unui cuplu aflat intr-o dilema personala.

Renato Usatii: Sute de ucraineni au venit in Republica Moldova pentru a pregati provocari

Liderul formatiunii politice Partidul Nostru, Renato Usatii, a declarat, in cadrul unei inregistrari video, ca sute de ucraineni au venit in Republica Moldova pentru a pregati provocari in cadrul protestelor pe care opozitia le va relua saptamana viitoare.

Liderul unionist George Simion, in greva foamei, in fata granitei cu Republica Moldova

Liderul platformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, a intrat in greva foamei la vama Sculeni in semn de protest pentru ca i s-a interzis sa intre in Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )