Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prahova: 11 localitati au fost afectate de inundatii. Peste 2.600 de familii nu au energie electrica

Adevărul Adevărul,
Prahova: 11 localitati au fost afectate de inundatii. Peste 2.600 de familii nu au energie electrica

Unsprezece localitati din judetul Prahova au fost afectate de inundatii, in urma ploilor abundente din ultimele ore, probleme fiind semnalate si la Sectia de pediatrie a Spitalului din Sinaia, iar sambata peste 2. 600 de familii din patru localitati nu au energie electrica, din cauza unor avarii. continuă pe Adevărul

Prahova: 11 localitati au fost afectate de inundatii

Unsprezece localitati din judetul Prahova au fost afectate de inundatii, in urma ploilor abundente din ultimele ore, probleme fiind semnalate si la Sectia de pediatrie a Spitalului din Sinaia, iar sambata peste 2. 600 de familii din patru localitati nu.

Zeci de gospodarii din Vrancea au fost afectate de inundatii

Zeci de curti si gradini din mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii, sambata, in urma ploilor abundente, pompierii intervenind cu motopompe intrucat exista riscul ca apa sa ajunga si in casele oamenilor.

Alte localitati afectate de inundatii in cursul noptii. Apa in zeci de gospodarii, la Perieti fiind cea mai grava situatie

Noaptea de vineri spre sambata n-a fost linistita in judet, in mai multe localitati apa care s-a adunat in cele doua zile si mai bine de ploaie ajungand in curtile oamenilor si, in cateva cazuri, chiar in anexele gospodaresti, cele mai multe probleme fiind raportate la Perieti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )