Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prahova: barbat batut si dus la spital, dupa ce a intervenit in apararea unei femei implicate intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Prahova: barbat batut si dus la spital, dupa ce a intervenit in apararea unei femei implicate intr-un accident rutier

Un motociclist a fost dus de urgenta la spital, avand coastele rupte, dupa ce a intervenit in apararea unei soferite implicate intr-un accident rutier produs marti seara intr-o localitate din apropiere de Ploiesti. Femeia, aflata la volanul unui autoturism, a lovit o caruta, iar barbatul, care circula cu o motocicleta, a oprit si a luat apararea femeii, fiind batut de doi barbati din caruta implicata in accident. continuă pe Adevărul

Prahova: barbat batut si dus la spital, dupa ce intervenit in apararea unei femei implicate intr-un accident rutier

Un motociclist a fost dus de urgenta la spital, avand coastele rupte, dupa ce a intervenit in apararea unei soferite implicate intr-un accident rutier produs marti seara intr-o localitate din apropiere de Ploiesti. Femeia, aflata la volanul unui autoturism, a lovit o caruta, iar barbatul, care circula cu o motocicleta, a oprit si a luat apararea femeii, fiind batut de doi barbati din caruta implicata in accident.

Vaslui: Un elev a ajuns la spital dupa o altercatie cu un maistru

Caz incredibil in Vaslui, unde un elev de numai 16 ani, care efectua ore de practica la Grupul Scolar Ion Mincu, a ajuns de urgenta miercuri la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce s-a lovit.

O tanara si-a pierdut viata, iar alta este in stare grava la spital, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un parapet. Momentul a fost transmis live pe Facebook - VIDEO

O tanara din Cehia, Nikol Barabasova, se filma in timp ce prietena ei conducea pe o autostrada. Momentele de veselie s-au transformat in clipe de groaza dupa ce fata care era la volan a pierdut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )