Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prahova: Cele sase persoane urmarite penal in dosarul evaziunii de 35 de milioane de euro, retinute

Antena3 Antena3,
Prahova: Cele sase persoane urmarite penal in dosarul evaziunii de 35 de milioane de euro, retinute

Cei sase administratori de firme din Prahova urmariti penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, au fost retinuti, iar procurorii vor cere sa fie. continuă pe Antena3

Alte sase persoane, urmarite penal in dosarul Pavaleanu.

Procurorii din Ploiesti au inceput urmarirea penala impotriva altor sase persoane cercetate in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 35 de milioane de euro, in care fostul angajat al SGG Marcel Pavaleanu a fost arestat preventv, conform Agerpres. Citeste si: Cererea de eliberare provizorie a lui Pavaleanu, respinsa din nou Potrivit unui comunicat al PCA Ploiesti remis presei miercuri seara, cei sase inculpati, respectiv Ionescu Dragos Ioan, Onea Nicolae, Tarinda Marian .

Alte sase persoane, urmarite penal in dosarul Pavaleanu.

Procurorii din Ploiesti au inceput urmarirea penala impotriva altor sase persoane cercetate in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 35 de milioane de euro, in care fostul angajat al SGG Marcel Pavaleanu a fost arestat preventiv, conform Agerpres. Citeste si: Cererea de eliberare provizorie a lui Pavaleanu, respinsa din nou Potrivit unui comunicat al PCA Ploiesti remis presei miercuri seara, cei sase inculpati, respectiv Ionescu Dragos Ioan, Onea Nicolae, Tarinda Marian .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )