Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prahova: Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN1

România Liberă România Liberă,
Prahova: Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN1

Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, sambata, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, accident in care au fost implicate trei autoturisme si in urma caruia circulatia pe DN 1 a fost restrictionata. continuă pe România Liberă

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN1. Traficul a fost restrictionat

Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, sambata, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, accident in care au fost implicate trei autoturisme si in urma caruia circulatia pe DN 1 a fost restrictionata.

COD GALBEN DE NINSORI: accident produs pe DN1

Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, sambata, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, accident in care au fost implicate trei autoturisme si in urma caruia circulatia pe DN 1 a fost restrictionata, transmite Mediafax.

Accident grav in judetul Neamt, sapte persoane au fost ranite

O autoutilitara in care se aflau trei persoane a fost implicata intr-un accident in apropiere de Roman, judetul Neamt. Soferul acesteia a incercat sa depaseasca un autoturism si a pierdut controlul.

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate/ Doua persoane au fost ranite intr-un accident

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), citat de Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Alexandru Ursu, a declarat pentru Mediafax ca DN 1 este aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte, unde ninge, iar carosabilul este umed.

Neamt: O tanara a ajuns in coma la spital, iar alte sase persoane au fost ranite dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism

Grav accident de circulatie in judetul Neamt. O tanara a ajuns in coma la spital, iar alte sase persoane sunt ranite, dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism pe drumul national 15 D. Soferul.

Infotrafic: Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate/ Doua persoane au fost ranite intr-un accident

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), citat de Agerpres.

Grav accident in Ajun: O persoana a murit si alte trei au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 7

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Arges, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, traficul in zona fiind blocat cateva zeci de minute.

Arges: O persoana a murit si alte trei au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 7

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, miercuri, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Arges, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei J.

Cinci persoane, ranite intr-un incendiu declansat intentionat intr-o moschee din Suedia

Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la o moschee din centrul Suediei. Focul a fost pus de o mana criminala, potrivit politistilor, citati de BBC. Cineva a aruncat un dispozitiv prin.

Incendiu declansat intentionat intr-o moschee din Suedia

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu provocat, joi, intr-o moschee din centrul Suediei, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )