Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prahova: Nou dosar pentru fosta sefa a Comisiei pentru persoane cu handicap

România Liberă România Liberă,
Prahova: Nou dosar pentru fosta sefa a Comisiei pentru persoane cu handicap

Fosta sefa a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, Viorica Oniga, si alte 11 persoane au fost trimise in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un al doilea dosar al certificatelor de handicap eliberate fraudulos in Prahova, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe România Liberă

Fosta sefa a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, trimisa in judecata intr-un nou dosar

Fosta sefa a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, Viorica Oniga, si alte 11 persoane au fost trimise in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un al doilea dosar privid certificatele de handicap eliberate fraudulos in Prahova.

Fosta sefa a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, trimisa in judecata intr-un nou dosar

Fosta sefa a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, Viorica Oniga, si alte 11 persoane au fost trimise in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un al doilea dosar al certificatelor de handicap eliberate.

Fosta sefa a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, trimisa in judecata in alt dosar

Fosta sefa a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, Viorica Oniga, aflata in arest preventiv in alta cauza, a fost trimisa astazi in judecata de catre procurorii din cadrul DNA pentru savarsirea mai multor infractiuni in forma continuata, informeaza Directia Nationala Anticoruptie intr-un comunicat.

Florin Popescu are un nou dosar penal. Este suspectat de conflict de interese

Omul Elenei Udrea are un nou dosar penal, pentru conflict de interese. Procurorii au deschis ancheta in 2009, in urma unei sesizari facuta de Agentia Nationala de Integritate. Abia acum deputatul Florin Popescu a.

Deputatul Sebastian Ghita, reclamat la DNA pentru santaj de fosta sefa AMPOSDRU Carmen Rosu

Fostul director general AMPOSDRU Carmen Rosu l-a reclamat la DNA pe deputatul Sebastian Ghita, acuzandu-l ca a santajat-o pentru ca firmele acestuia sa castige anumite contracte finantate din fonduri europene.

Gresso Radical Black un nou smartphone pentru generat invidie

Desi astfel de creatii nu sar in ochi prin specificatii, Gresso Radical Black este un telefon care va reusi cu siguranta sa intoarca privirile trecatorilor. Telefoanele de lux se dezvolta si evolueaza intr-o lume complet diferita fata de cea dominata de cel mai nou iPhone sau Galaxy S. Acestea sunt realizate din materiale premium si vin cu o constructie de invidiat, dar rareori integreaza cele mai noi procesoare sau ruleaza cele mai recente versiuni de software. Exact principiile enuntate mai [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )