Libnet.ro
UNICEF

21:31

Praktiker, investitie de 1,5 mil. euro pentru un magazin la Targu-Jiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Praktiker, investitie de 1,5 mil. euro pentru un magazin la Targu-Jiu

Retailerul de bricolaj Praktiker Romani a, controlat de omul de afaceri Omer Susli, a investit 1,5 milioane de euro in deschiderea unui magazin la Targu-Jiu, reteaua ajungand astfel la 28 de unitati. continuă pe Wall-Street Ro

Mallul Veranda de langa Piata Obor, la linia de start: 60 mil. euro pentru 15.000 mp de spatii verzi, restaurante pe 1.500 mp si circa 100 de magazine

Compania Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, a demarat lucrarile de pregatire a terenului pentru constructia mallului Veranda de langa Piata Obor din Capitala, o investitie totala de 60 mil. euro.

Mazare: Cazinoul Constanta are nevoie de 10-12 mil. euro pentru reabilitare

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca reabilitarea Cazinoului din Constant a, care necesita o investitie de 10-12 milioane de euro, ar putea fi facuta cu bani guvernamentali, municipalitatea urmand sa decida care va fi destinatia acestuia.

Comisia pentru bugete a PE aproba un ajutor de 3,57 mil euro pentru fostii angajati de la Mechel

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, joi, raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel.

Alstom, acuzata ca ar fi dat mita 6,6 mil. euro pentru contracte in trei tari

Francezii de la Alstom , implicati intr-un caz de dare de mita. Subsidiara din Marea Britanie a grupului industrial francez Alstom este acuzata ca ar fi platit mita in valoare totala de aproximativ 6,6 milioane de euro in ultimii sase ani pentru a.

Elis Pavaje, contract de peste 1 mil. euro pentru modernizarea centrului orasului Alba Iulia

Elis Pavaje , unul dintre cei mai mari producatori de pavele si borduri din Romania, a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, in vederea realizarii lucrarilor de reamenajare a centrului orasului. Proiectul de modernizare a fost.

UE a alocat inca 10 mil. de euro pentru extinderea gazoductului Iasi - Ungheni la Chisinau

Uniunea Europeana UE) a alocat inca zece milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni, mai precis pentru lucrari pe segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze naturale in Bucuresti, cel.

O asociere de sapte firme va primi 3 mil. de euro pentru inventarierea spatiilor verzi din Capitala

O asociere formata din sapte firme a castigat licitatia pentru atribuirea contractului Inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi al Municipiului Bucuresti, urmand.

Romania trebuie sa investeasca 3,9 miliarde euro pentru atingerea unor obiective ITC

Romania trebuie sa investeasca 3,9 miliarde de euro pentru a creste gradul de acoperire broadband, utilizarea serviciilor e-Guvernare, a vanzarilor online si a numarului de angajati in domeniul ITC, acestea fiind o parte a obiectivele tarii in.

VIDEO Victor Ponta: Dezvoltarea Regionala, un portofoliu important cu un buget de 350 mld euro pentru 7 ani. Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a salutat programul anuntat miercuri de presedintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker si decizia de a-i acorda Corinei Cretu, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, portofoliul Dezvoltarii Regionale, cu un buget alocat de 350 mimiarde de euro pentru cei 7 ani de exercitiu financiar.

UE a alocat 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni la Chisinau

Uniunea Europeana UE) a alocat suma suplimentara de 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni cu segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze.

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )