Libnet.ro
UNICEF

06:30

La pranz cu Felix Patrascanu, FAN Courier: Cele mai multe firme sunt doborate din interior. Foarte greu te face sa dispari concurenta

Adevărul Adevărul,
La pranz cu Felix Patrascanu, FAN Courier: Cele mai multe firme sunt doborate din interior. Foarte greu te face sa dispari concurenta

Felix Patrascanu a infiintat in urma cu 16 ani FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din Romania, cu peste 17 milioane de expeditii lunar, impreuna cu fratii Adrian Mihai si Neculai Mihai, un business care anul acesta ar putea ajunge la o cifra de afaceri de 70 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

La pranz cu Felix Patrascanu, FAN Courier: Cele mai multe firme sunt doborate din interior. Foarte greu te face sa dispari concurenta

Felix Patrascanu a infiintat in urma cu 16 ani FAN Courier , cea mai mare companie de curierat din Romania cu peste 17 milioane de expeditii lunar, impreuna cu fratii Adrian Mihai si Neculai Mihai, un business care anul acesta ar putea ajunge la o.

Aproximativ 16.000 de locuri de munca, disponibile vineri.Cele mai multe, in Cluj si Prahova

In jur de 16. 000 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt in judetele Cluj, Prahova, Arad si Bucuresti.

DTZ Echinox: Spatiile de birouri, cele mai multe inchirieri din ultimii sase ani

In primele sase luni au fost inchiriati 108. 000 de metri patrati de spatii de birouri, fiind cel mai mare volum inregistrat intr-un semestru, din 2008, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Numarul somerilor, in crestere. Care sunt judetele cu cele mai multe persoane fara loc de munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat miercuri ca numarul somerilor a crescut cu peste 19. 000 in iulie fata de iunie, ajungand la 460. Rata somajului a fost de 5,09%, judetele.

Leul testeaza pragul de 4.40/eur. Discursul presedintelui FED si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri

Desi avansul lent al titlurilor de stat a luat o pauza, moneda nationala a continuat sa castige teren. Dupa o sedinta relative linistitia, orele la care se activeaza participantii din piata din SUA au adus o apreciere rapida, de la 4,4130/EUR catre 4,4010/EUR, si in prezent nu s-a indepartat sensibil de acest nivel. Discursul presedintelui bancii centrale din SUA de la 17,00 ora locala) cat si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri, scriu economistii ING intr-un raport trimis vineri la pranz investitorilor.

Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Preturile procesoarelor au scazut atat de mult, iar ecosistemul de prodcutie din Shenzen a ajuns atat de eficient, incat cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari, scrie PC World care citeaza analisti din piata. In SUA, cele mai ieftine tablete sunt 45-50 dolari, iar la noi, sub 200 de lei. Problemele lor tin de fiablitate si specificatii, multe dintre ele blocandu-se descurajant de des.

FOTO: Cele mai cool 10 gadget-uri pentru casa

In zilele noastre tehnologia evolueaza pe zi ce trece si la fel se intampla si cu dorintele si nevoile oamenilor. Fie ca vorbim despre masini, telefoane mobile, sisteme audio sau ustensile si aparaturi pentru casa, pentru faptul ca acestea incep sa aiba tot mai multe sisteme de functionare, care mai de care mai sofisticate, si noi avem impresia ca nu putem sa ne lipsim de ele.

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres.

Rusia scoate de pe lista produselor interzise la import mai multe marfuri produse in Occident

Rusia a cedat prima in razboiul sanctiunilor cu Uniunea Europeana si Statele Unite. Guvernul de la Moscova a decis sa scoata de pe lista produselor interzise la import mai multe marfuri produse in Occident.

Hidrocentrala de la Tarnita, proiect de un miliard de euro, va fi scutita de mai multe taxe. Chinezii de la Sinohydro inca se lasa asteptati

Hidro Tarnita, firma care va administra viitoarea hidrocentrala pe pompaj de la Tarnita-Lapusesti, proiect de peste 1 miliard de euro, va fi scutita de mai multe taxe si tarife, iar unitatea de productie a electricitatii va fi declarata de interes strategic national.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )