Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prapad la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat. Doar 22% dintre elevii satmareni au promovat

Adevărul Adevărul,
Prapad la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat. Doar 22% dintre elevii satmareni au promovat

Prapad la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat. Daca in prima etapa de testare, la nivelul judetului Satu Mare procentul de promovare inregistrat a fost de 63%, de aceasta data doar 22, 95% de elevi au promovat. continuă pe Adevărul

BAC de toamna 2014 Botosani. Prapad si la sesiunea de din toamna. Doar 33% dintre elevii botosanenii au luat bacalaureatul

O vara nu le-a ajuns absolventilor de liceu care au picat la sesiunea din vara a examenului de Bacalaureat pentru a invata. Doar un sfert dintre botosanenii inscrisi la sesiunea de toamna a BAC-ului au reusit sa promoveze.

DEZASTRU: Doar 22% promovabilitatea la BAC in sesiunea de toamna. Rezultatele sunt, totusi, mai bune ca anul trecut

Doar 22,27% dintre absolventii clasei a XII-a care au participat la in sesiunea de toamna a bacalaureatului au reusit sa promoveze examenul, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale.

REZULTATE BACALAUREAT TOAMNA 2014 OLT Doar un sfert dintre candidati au promovat

Primele rezultate ale sesiunii de toamna de la Bacalaureat 2014 au fost publicate de Ministerul Educatiei aseara, pe propriul site, dar si de cei de la Inspectoratul Scolar Judetean Olt. Potrivit cifrelor oficiale, la nivelul judetului Olt, doar un sfert dintre candidatii inscrisi au reusit sa promoveze examenul. Alti 20% dintre liceenii olteni inscrisi initial nici nu s-au mai prezentat.

220 de contestatii in urma rezultatelor dezastruoase de la sesiunea de toamna a bacalaureatului

220 de contestatii au fost depuse de candidati, in urma afisarii rezultatelor de la sesiunea de toamna a bacalaureatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )