Libnet.ro
UNICEF

12:30

Preasfanta campanie electorala sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preasfanta campanie electorala sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Discursuri politice in biserica, biletele cu mesaje electorale impartite in curtea manastirilor, lacasuri de cult transformate in locuri de pelerinaj pentru politicieni si titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR sefilor Guvernului. continuă pe Wall-Street Ro

REVISTA PRESEI: Cand popii devin politruci sub acoperire

Adevarul vorbeste despre preasfanta campanie electorala sau cand popii devin politruci sub acoperire. Evenimentul Zilei prezinta obiectivele prezidentiabilului Victor Ponta. Capital explica de ce am inregistrat excedent bugetar. Gandul dezvaluie planul de aranjare a alegerilor prezidentiale pentru Victor Ponta in Satu Mare. Ziarul Financiar vorbeste despre efectul nedorit al ieftinirii leului. Hotnews prezinta harta turismului electoral pe axa Teleorman - Giurgiu - Calarasi. Wall-Street spun ca dezbaterea Ponta - Iohannis este o farsa. Iar ProSport anunta ca se implinesc 25 de ani de la fuga Nadiei Comaneci din Romania.

Preasfanta campanie electorala sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Discursuri politice in biserica, biletele cu mesaje electorale impartite in curtea manastirilor, lacasuri de cult transformate in locuri de pelerinaj pentru politicieni si titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR sefilor Guvernului. Asa si-au aratat, in acest an electoral, trimisii Domnului sustinerea pentru anumiti oameni politici. Acestia din urma au fost parca mai darnici cu finantarea bisericilor, facuta din bani publici.

Preasfanta campanie sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Discursuri politice in biserica, biletele cu mesaje electorale impartite in curtea manastirilor, lacasuri de cult transformate in locuri de pelerinaj pentru politicieni si titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR sefilor Guvernului. Asa si-au aratat, in acest an electoral, trimisii Domnului sustinerea pentru anumiti oameni politici.

VIDEO Catalina Stefanescu, pupila lui Liviu Dragnea a facut campanie electorala pentru PSD intr-o biserica din Paris. Deputatul a fost primit cu huiduieli

Deputatul PSD Catalina Stefanescu a mers la Paris in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale ca sa le spuna romanilor din Diaspora ca Guvernul Ponta este singurul guvern preocupat de problemele nevoiasilor. Mesajul PSD, transmis intr-o biserica din Paris a fost intampinat de Diaspora cu huiduieli.

VIDEO Catalina Stefanescu, pupila lui Liviu Dragnea, a facut campanie electorala pentru PSD intr-o biserica din Paris. Deputatul a fost primit cu huiduieli

Deputatul PSD Catalina Stefanescu a mers la Paris in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale ca sa le spuna romanilor din diaspora ca Guvernul Ponta este singurul guvern preocupat de problemele nevoiasilor. Mesajul PSD, transmis intr-o biserica din Paris,a fost intampinat cu huiduieli.

VIDEO La fiecare campanie electorala, satenii din Vadu Pasii sunt momiti cu reabilitarea unui important pod rutier

Un pod construit de Anghel Saligny peste raul Buzau si care este inchis traficului auto de 9 ani a ajuns subiect de promisiuni desarte pentru politicienii aflati in campanie electorala. Au venit la pod, pentru a anunta inceperea reabilitarii, ministri din toate guvernele, iar ultimul din lista este premierul Victor Ponta, care le-a spus localnicilor ca el chiar se va tine de cuvant. Oamenii spun insa ca nu mai cred in vorbe, ci vor doar fapte.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )