Libnet.ro
UNICEF

11:00

Precizarile MAI in privinta lui George Simion: Interdictia este aplicabila, dar judecatorii vor decide

Adevărul Adevărul,
Precizarile MAI in privinta lui George Simion: Interdictia este aplicabila, dar judecatorii vor decide

Un grup de protestatari, in frunte cu Simion George-Nicolae, au protestat timp o ora in fata sediului Biroului migratie si azil al Ministerului Afacerilor Interne, care a venit cu precizari in legatura cu cazul privind interdictia accesului pe teritoriul Republicii Moldova al liderului unionist. continuă pe Adevărul

Precizarea MAI in cazul interdictiei lui George Simion: Este persoana indezirabila. V-ati incurcat in date, raspunde unionistul

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne MAI) de la Chisinau au precizat ca liderul Platformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, a fost declarat persoana indezirabila pe teritoriul Republicii Moldova pentru o perioada de 5 ani, iar Curtea de Apel a respins pe 30 noiembrie 2015 solicitarea de supendare a acestei decizii.

Premierul Pavel Filip a solicitat informatii despre interdictia aplicata lui George Simion

Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat institutiilor implicate informatii despre interdictia la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova aplicata liderului Platformei Unoniste Actiunea 2012, George Simion.

George Simion a anuntat ca i-a fost anulata interdictia privind accesul pe teritoriul Republicii Moldova

Liderul Platformei Unioniste Actiunea 2012, George Simion, a anuntat recent, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook ca i s-a permis accesul pe teritoriul Republicii Moldova dupa ce a fost informat vineri ca ar avea interdictie.

Si eu sunt George Simion! Protest Scrisoare deschisa impotriva noii interdictii date lui George Simion de autoritatile din Republica Moldova

Si eu sunt George Simion! George Simion, liderul Platformei unioniste Actiunea 2012, are din nou interdictie de a intra in Republica Moldova. Un grup de intelectuali romani din Romania si Republica Moldova lanseaza campania Si eu sunt George Simion! printr-o scrisoare deschisa adresata presedintilor si premierilor Republicii Moldova si Romaniei.

Liderul unionist George Simion, in greva foamei, in fata granitei cu Republica Moldova

Liderul platformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, a intrat in greva foamei la vama Sculeni in semn de protest pentru ca i s-a interzis sa intre in Republica Moldova.

George Simion a intrat in greva foamei la vama Sculeni. Voi ramane atat timp cat e necesar

Liderul organizatiei unioniste Actiunea 2012, George Simion, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a intrat in greva foamei, protestul fiind acceptat de politia de frontiera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )