Libnet.ro
UNICEF

16:00

Preda: Schulz ar vrea sa anuleze vizita in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preda: Schulz ar vrea sa anuleze vizita in Romania

Presedintele Parlamentului European PE) Martin Schulz, caruia nu i-a picat bine scrisoarea europarlamentarului PDL Theodor Stolojan legata de implicarea in campania electorala de la Bucuresti, se gandeste sa anuleze vizita programata in Romania, dupa cum scrie pe blogul sau liderul PDL Cristian Preda, preluat de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Preda: Schulz ar vrea sa ANULEZE vizita in Romania: scrisoarea lui Stolojan nu i-a picat bine.

Liderul PDL Cristian Preda sustine, pe blog, ca presedintele PE, Martin Schulz, caruia nu i-a picat bine scrisoarea europarlamentarului PDL Theodor Stolojan legata de implicarea in campania electorala de la Bucuresti, se gandeste sa anuleze vizita programata in Romania, potrivit Mediafax. Presedintele PE, Martin Schulz, e mahnit: scrisoarea trimisa ieri de T. Stolojan, care ii sugera sa anuleze vizita electorala in colegiul lui Victor Ponta, nu i-a picat prea bine. Schulz sustine ca nu .

Preda: Schulz ar vrea sa anuleze vizita in Romania, scrisoarea lui Stolojan nu i-a picat bine

Liderul PDL Cristian Preda sustine, pe blog, ca presedintele PE, Martin Schulz, caruia nu i-a picat bine scrisoarea europarlamentarului PDL Theodor Stolojan legata de implicarea in campania electorala de la Bucuresti, se gandeste sa anuleze vizita programata in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2413 seconds )