Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce pregateste PNL pentru ziua dezbaterii motiunii de cenzura

România Liberă România Liberă,
Ce pregateste PNL pentru ziua dezbaterii motiunii de cenzura

Liberalii vor face un lant uman in jurul Parlamentului in ziua dezbaterii motiunii de cenzura, la care sunt invitati si bucuresteni sa se alature, a declarat, duminica, co-presedintele PNL, Vasile Blaga. continuă pe România Liberă

Ce explicatii a dat Kovesi dupa ce DNA l-a chemat pe Ponta la audieri in ziua depunerii motiunii

Sefa DNA spune ca nu exista vreo legatura intre inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta si depunerea motiunii de cenzura de PNL. Laura Kodruta Covesi a declarat ca probele impotriva lui Victor.

Cum se pregateste Blaga pentru motiunea de cenzura contra Guvernului Ponta

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de la realitatea TV, ca sunt sanse ca Guvernul sa cada dupa motiunea de cenzura, intrucat exista acordul PSRo, iar in cursul acestei nopti asteapta raspunsul celorlalte grupuri parlamentare.

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate fata de toti liderii PSD sa ii ceara lui Ponta demisia

Liberalii cer la unison cu presedintele Klaus Iohannis demisia lui Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Alina Gorghiu sustine ca se impune demisia urgenta a premierului,.

Cum se pregateste Rieu pentru concertele din Romania

Violonistul Andre Rieu sustine, joi seara, repetitii pe scena din Piata Constitutiei din Bucuresti, pentru seria de sapte concerte pe care le va sustine in perioada 5 - 14 iunie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )