Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pregatiri de GREVA GENERALA in sanatate. Proteste de amploare ale angajatilor din sistemul sanitar

România Liberă România Liberă,
Pregatiri de GREVA GENERALA in sanatate. Proteste de amploare ale angajatilor din sistemul sanitar

Federatia SANITAS din Romania organizeaza, in perioada 9 -13 aprilie 2016, adunari publice in fata Ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, amenintand cu greva generala daca revendicarile inaintate autoritatilor nu vor solutionate. continuă pe România Liberă

FOTO. Pregatiri de GREVA GENERALA in Sanatate. Cum a decurs prima zi de proteste

Federatia SANITAS din Romania organizeaza, in perioada 9 -13 mai, adunari publice in fata Ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, amenintand cu greva generala daca revendicarile inaintate autoritatilor nu vor solutionate.

Angajatii din sistemul sanitar picheteaza ministerele Sanatatii, Muncii si Finantelor si ameninta cu greva generala

Sindicalistii Sanitas vor picheta luni si miercuri Ministerul Muncii, marti si joi Ministerul Finantelor, iar vineri Ministerul Sanatatii, pentru a cere eliminarea discriminarilor salariale din sistemul sanitar si din asistenta social, amenintand cu greva generala daca revendicarile lor nu vor fi solutionate.

Sanitas ameninta cu greva generala daca situatia sectorului sanitar nu va fi reglementata

Federatia SANITAS din Romania va organiza, in perioada 9 -13 aprilie 2016, adunari publice in fata Ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, amenintand cu greva generala daca revendicarile inaintate autoritatilor nu vor solutionate, transmite un comunicat publicat pe site-ul Federatiei.

FOTO. Trei zile de greva generala in Grecia, ca reactie la reforma reforma pensiilor si impozitul pe venituri

Principalele sindicate din sectorul public si privat au inceput, vineri, o greva generala de trei zile, ca reactie la doua proiecte de lege controversate, privind pensiile si impozitul, pe care Parlamentul de la Atena urmeaza sa dezbata si sa voteze in acest week-end.

Grecia va fi paralizata, timp de trei zile, de o greva generala

Grecia va fi paralizata, incepand de vineri, de o greva generala de trei zile, in semn de protest fata de noile masuri de austeritate care le vor decima, potrivit lor, veniturile, intr-o noua dovada a nemultumirii tot mai mari fata de coalitia de guvernare, relateaza Associated Press AP).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )