Libnet.ro
UNICEF

22:30

Preluarea Credit Europe Asigurari- Reasigurari de catre grupul Ergo a fost aprobata de ASF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preluarea Credit Europe Asigurari- Reasigurari de catre grupul Ergo a fost aprobata de ASF

Preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari-Reasigurari S. A de catre Grupul Ergo a fost aprobat de catre Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara. Grupul Ergo este unul dintre cei mai mari furnizori de produse de. continuă pe Wall-Street Ro

ASF a aprobat preluarea societatii Credit Europe Asigurari - Reasigurari de catre Grupul ERGO

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari - Reasigurari S. de catre Grupul ERGO, unul dintre cei mai mari furnizori de produse de asigurare din Germania si din Europa, conform unui comunicat al ASF trimis astazi redactiei.

Grupul german ERGO cumpara Credit Europe Asigurari si intra pe piata asigurarilor generale din Romania

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari - Reasigurari de catre grupul ERGO, unul dintre cei mai mari furnizori de produse de asigurare din Germania si din Europa, a anuntat luni autoritatea de supraveghere financiara. In 2015, ERGO s-a numarat printre cei trei asiguratori de talie globala interesati de preluarea societatii Astra Asigurari, dar a abandonat discutiile ca urmare a pretentiilor nerezonabile ale actionarilor acesteia, subliniaza ASF.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )