Libnet.ro
UNICEF

13:00

PREMIERA. Avioane turcesti, in raidurile impotriva pozitiilor Statului Islamic in Siria

România Liberă România Liberă,
PREMIERA. Avioane turcesti, in raidurile impotriva pozitiilor Statului Islamic in Siria

Avioane turcesti au luat parte vineri seara, pentru prima data, la raiduri aeriene impotriva pozitiilor Statului Islamic in Siria, in cadrul coalitiei conduse de SUA, a informat sambata MAE turc, potrivit Reuters. continuă pe România Liberă

Avioane turcesti iau parte pentru prima data la raiduri impotriva pozitiilor Statului Islamic in Siria

Avioane turcesti au luat parte vineri seara, pentru prima data, la raiduri aeriene impotriva pozitiilor Statului Islamic in Siria, in cadrul coalitiei conduse de SUA, a informat sambata MAE turc, potrivit.

Avioane turcesti au luat parte pentru prima data la raiduri care au vizat pozitii ale Statului Islamic in Siria

Ministerul turc al Afacerilor Externe a transmis ca avioanele turcesti au participat vineri seara, pentru prima data, la raidurile aeriene care au ca tinta pozitiile gruparii Stat Islamic in Siria, in cadrul.

Libia vrea sa lupte impotriva Statului Islamic. Ce a cerut

Guvernul libian, recunoscut international, vrea anularea embargoului asupra armamentului impus fortelor sale si atacuri aeriene internationale impotriva jihadistilor din Statul Islamic SI), in contextul in care SI ameninta sa creeze o baza in Libia, a declarat ministrul Mohamed Dayri la Paris.

Libia cere anularea embargoului asupra armelor si atacuri interntionale impotriva Statului Islamic: Oamenii sunt omorati, crucificati, dezgropati din morminte, sunt arsi de vii

Guvernul libian recunoscut international cere anularea embargoului asupra armamentului impus fortelor sale si atacuri aeriene internationale impotriva jihadistilor din Statul Islamic, care ameninta sa creeze o.

Regina Rania a Iordaniei: Musulmanii moderati nu fac suficient pentru a lupta impotriva Statului Islamic

Regina Rania a Iordaniei a declarat miercuri ca musulmanii moderati nu fac suficient pentru a lupta impotriva jihadistilor Statului Islamic SI) si a facut apel sa se mizeze pe tineret pentru a se evita ca.

Premiera in Turcia: O femeie purtand valul islamic a devenit ministru

Premiera in Turcia. O femeie purtand valul islamic a devenit ministru in guvernul de la Ankara, pentru prima data in istoria moderna a Turcie, tara musulmana, dar laica, informeaza AFP, citata de.

Un britanic membru al Statului Islamic, ucis intr-un raid american, in Siria

Un cetatean britanic considerat principalul specialist in tehnologie informationala al retelei teroriste Stat Islamic a murit intr-un raid aerian american efectuat in Siria, anunta oficiali din Statele Unite citati de BBC News online.

Statele Unite cer Uzbekistan sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii Statul Islamic

Statele Unite au anuntat ca au cerut Uzbekistan sa se alature coalitiei internationale pe care o conduc impotriva gruparii teroriste Statul Islamic, precizand ca statul din Asia Centrala este liber sa aleaga cum vrea sa contribuie, relateaza Reuters.

SUA au cerut Uzbekistanului sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii Statul Islamic

Statele Unite au cerut Uzbekistanului sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii teroriste Stat Islamic, precizand ca autoritatile de la Taskent sunt libere sa aleaga cum vor contribui la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2696 seconds )