Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera la Festivalul Enescu: actorul Victor Rebengiuc, in cea mai pasionala poveste muzicala de dragoste

Antena3 Antena3,
Premiera la Festivalul Enescu: actorul Victor Rebengiuc, in cea mai pasionala poveste muzicala de dragoste

Este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori romani. A lucrat cu toti regizorii legenda ai Romaniei, de la Liviu Ciulei, la Radu Penciulescu, Lucian Pintilie, Stere Gulea, Andrei Serban si Silviu. continuă pe Antena3

Cati bani au rulat si ce profit au avut in 2012 agentiile care impart banii de publicitate. Media Investment - agentia cu cea mai mare cifra de afaceri: peste 50 de milioane de euro

Agentiile care impart banii de publicitate in mass-media din Romania au inregistrat, aproape fara exceptie, profit in 2012, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. Agentia Media Investment a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri, fiind urmata de McCann Erickson care desfasoara atat activitati de media buying, cat si de creatie publicitara), Zenith Media, si Initiative Media. Agentiile au fost luate in vizor, anul acesta, de guvernul Ponta, care a adoptat o ordonanta de urgenta ce limiteaza rolul agentiilor de media in traseul banilor din publicitatea TV.

WTA: Simona Halep, locul 23 in lume - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep a urcat sapte locuri in ierarhia WTA dupa ce s-a impus la Budapesta), sportiva din Romania aflandu-se pe 23 in lume, cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea a coborat pe pozitia 33, in timp ce lider mondial se mentine Serena Williams.

Simona Halep, la cea mai buna clasare din cariera, locul 23 WTA. Care sunt primele zece clasate

Romanca Simona Halep se afla la cea mai buna clasare din cariera, locul 23 WTA, dupa cele trei turnee castigate in 2013, potrivit Mediafax. Duminica, jucatoarea de tenis si-a adjudecat turneul de la Budapesta,.

Banii FALSIFICATI au invadat piata din Romania. Vezi care a fost cea mai falsificata bancnota.

Mare atentie la bani! Pe piata apar tot mai multe bancnote false. Valoarea totala a bancnotelor false se ridica la peste 230. 000 de lei, informeaza realitatea. net. Potrivit statisticilor Bancii Nationale, cea mai falsificata este cea de 10 lei, urmata de bancnotele de 100 respectiv 200 de lei. In total, anul trecut au fost descoperite mai bine de 4. 500 de falsuri. Fata de 2011, numarul bancnotelor false de 100 de lei s-a injumatatit, in timp ce imitatiile celor de 10 lei au crescut cu 40 la .

Banii FALSIFICATI au invadat piata din Romania. Care a fost cea mai falsificata bancnota.

Pe piata, apar tot mai multe bancnote false. Valoarea totala a bancnotelor false se ridica la peste 230. 000 de lei, informeaza realitatea. net. Potrivit statisticilor Bancii Nationale, cea mai falsificata este cea de 10 lei, urmata de bancnotele de 100 respectiv 200 de lei. In total, anul trecut au fost descoperite mai bine de 4. 500 de falsuri. Fata de 2011, numarul bancnotelor false de 100 de lei s-a injumatatit, in timp ce imitatiile celor de 10 lei au crescut cu 40 la suta. Valoarea totala .

Fostul premier ceh Petr Necas recunoaste ca are o relatie cu cea mai apropiata colaboratoare a sa

Fostul premier ceh conservator Petr Necas a recunoscut ca a avut o relatie cu cea mai apropiata colaboratoare a sa, a carei arestare sub suspiciunea de implicare in activitati de spionaj ilegale si coruptie a.

Marturii. Frescele Manastirii Argesului, premiul pentru cea mai buna expozitie din 2012

Expozitia Marturii. Frescele Manastirii Argesului a fost desemnata castigatoarea premiului Comitetului National Roman ICOM pentru cea mai buna expozitie deschisa in anul 2012. Decernarea premiului va avea loc pe 17 iulie la Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR) din Capitala. Expozitia va ramane deschisa pana pe 25 august.

Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Romania a inregistrat, in luna mai fata de aprilie, cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat si citate de Mediafax.

America a devenit cea mai PUTERNICA tara din lume. Raportul care dovedeste acest lucru

Productia de petrol a Statelor Unite a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, datorita exploatarii zacamintelor de sist, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare.

Economia Coreei de Nord sfideaza izolarea si inregistreaza cea mai mare crestere din 2008

Economia Coreei de Nord a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )