Libnet.ro
UNICEF

08:30

O premiera pentru noul MacBook: LaCie are primul hard disk extern cu USB Type C

Playtech Playtech,
O premiera pentru noul MacBook: LaCie are primul hard disk extern cu USB Type C

Nu a durat mult de la evenimentul Apple de anuntare al noului MacBook pana la lansarea primului hard disk extern LaCie compatibil USB Type C. Foarte multi au avut o reticenta vizavi de ideea celor de la Apple de a-si construi noul MacBook in jurul unui singur port USB Type C. Desi respectiva interfata este []. continuă pe Playtech

Cum rezolvati problema porturilor la noul MacBook Retina?

Desi arata spectaculos si este incredibil de usor, noul MacBook Retina anuntat aseara de Apple vine cu o mare problema legata de conectivitate. Odata cu aparitia ultrabook-urilor am reusit sa ne obisnuim destul de mult cu o lipsa acuta a porturilor pe marginea noilor noastre sisteme portabile. in cazul noului MacBook Retina anuntat in urma [].

Noul MacBook mai subtire, procesor nou si autonomie de o zi

Apple a lansat un nou Macbook in aceasta seara, mai subtire ca niciodata, cu ecran Retina de 12 inci, o noua tastatura si in trei culori. Laptopul de 12 inci este dotat cu un procesor Intel Core M, de ultima generatie. Noul Macbook e cu 24% mai subtire decat generatia anterioara sicantareste un kilogram si [].

Apple a lansat noul MacBook: E cu 24% mai subtire decat MacBook Air si are 12 inci.

Apple a lasat noul model de MacBook. A renuntat la orice terminatie Pro, Air) pentru ca noul model are toate avantajele pe care le aveau modele precedente insa cu performante mai mari. Printre acestea gigantul din.

Noul MacBook - mai subtire ca niciodata si cu o tastatura schimbata total. Cea mai buna autonomie de pe piata

Apple a lansat un nou Macbook in aceasta seara, mai subtire ca niciodata, cu ecran Retina de 12 inci, o noua tastatura si in trei culori. Laptopul de 12 inci este dotat cu un procesor Intel Core M, de ultima generatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )