Libnet.ro
UNICEF

00:08

Premiera reusita de Simona Halep la Australian Open. De ce urmeaza cel mai greu meci pentru romanca

Adevărul Adevărul,
Premiera reusita de Simona Halep la Australian Open. De ce urmeaza cel mai greu meci pentru romanca

Simona Halep s-a calificat fara probleme in aceasta dimineata in optimile turneului de Mare Slem de la Australian Open, cea mai buna performanta din cariera sa la Melbourne, dar urmatorul pas este un dificil. Va da peste Jelena Jankovici, locul 8 mondial, si un fost antrenor. continuă pe Adevărul

Simona Halep joaca la noapte la Australian Open. Programul meciurilor ultimilor romani ramasi in competitie

Simona Niculescu pe tabloul feminin de simplu si Florin Mergea si Monica Niculescu pe tabloul de dublu masculin si feminin sunt singurii romani care au mai ramas in concurs la Australian Open. Toti trei vor juca din nou in noaptea de sambata spre duminica.

Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4.

VIDEO Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4. UPDATE: In optimi, Halep se va duela cu Jelena Jankovic - meciul se va juca duminica dimineata, de la ora 02:00.

Simona Halep, locul 4 in topul cel mai buni sportivi din Balcani in 2013

Performantele excelente obtinute de Simona Halep in 2013 au dus-o pana pe locul 4 in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani anul trecut. Romanca a avut un 2013 fantastic, ajungand pana pana pe locul.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o pe Simona Halep

Victor Ponta a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitare Simonei Halep, dupa calificarea jucatoarei de tenis din Romania, in premiera, in optimile turneului de Mare Slem de la Australian Open.

Simona Halep are primul adversar pe masura: Jelena Jankovic

Calificarea in premiera a Simonei Halep in optimile de finala de la Melbourne ii aduce in fata un advesar dificil, pe sarboaica Jelena Jankovic.

Australian Open: Simona Halep revine si merge in turul 3, adversara sa acuza: A fost ca la sauna

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in turul al treilea la Australian Open. Ea a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko cu 4-6 6-0 6-1, intr-un meci care a durat doua ore si 20 de minute, jucat la 42 de grade si intrerupt de doua ori.

Australian Open Simona Halep merge fara probleme in turul 4, adversara sa acuza: A fost ca la sauna

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in turul al patrulea la Australian Open. Ea a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko cu 4-6 6-0 6-1, intr-un meci care a durat doua ore si 20 de minute, jucat la 42 de grade si intrerupt de doua ori.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Australian Open. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, astazi, in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA. In optimi, Halep va juca in compania Jelenei Jankovici, din Serbia, cap de serie numarul 8, sportiva pregatita de Andrei Mlendea, fostul antrenor al romancei. Pentru calificarea in optimi, Halep .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )