Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premiera in Turcia. Guvernul a aprobat construirea unei BISERICI la Instanbul

România Liberă România Liberă,
Premiera in Turcia. Guvernul a aprobat construirea unei BISERICI la Instanbul

Guvernul islamo-conservator de la Ankara a aprobat construirea, la Istanbul, a unei biserici pentru minoritatea siriaca, o premiera de la infiintarea Republicii turce in 1923. Au fost restaurate mai multe biserici si au fost redeschise publicului, dar nicio biserica noua nu a fost construita pana in prezent, a explicat acest oficial al guvernului sub acoperirea anonimatului. Papa Francisc a efectuat o vizita in Turcia la sfarsitul lui noiembrie, in timpul careia s-a aratat ingrijorat de situatia precara a crestinilor din Orient, amenintati de islamistii din Irak si Siria. continuă pe România Liberă

Turcia autorizeaza construirea unei noi biserici la Istanbul, o premiera din 1923

Guvernul islamo-conservator turc a autorizat construirea la Istanbul a unei biserici pentru minoritatea siriaca ortodocsi si catolici). Acest lucru este o premiera de la infiintarea Republicii turce in 1923,.

Turcia autorizeaza constructia unei biserici la Istanbul, o premiera dupa 1923

Guvernul islamo-conservator turc a autorizat constructia la Istanbul a unei biserici pentru mica comunitate siriaca, o premiera de la infiintarea Republicii Turcia in 1923, a informat sambata o sursa guvernamentala, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )