Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ciolos, despre decizia CCR privind legea pensiilor speciale

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos, despre decizia CCR privind legea pensiilor speciale

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri seara ca se bucura ca CCR a dat castig de cauza contestatiei Guvernului referitoare la legea privind pensiile speciale ale alesilor locali, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala va discuta miercuri sesizarea Guvernui privind Legea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala CC) va discuta miercuri sesizarea facuta de Guvern privind Legea pensiilor speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene, adoptata pe 21 decembrie de Senat, anunta Mediafax.

Premierul Ciolos, despre criza migratiei. Interviu pentru presa franceza

Europa este in mare dificultate in ceea ce priveste problema migratiei si Romania considera ca solutia trebuie sa fie gasita prin dialog intre toate statele membre ale Uniunii Europene, a declarat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu pentru posturile France 24 si Radio France International, la finalul vizitei sale oficiale de doua zile efectuate in Franta, transmite Agerpres.

Premierul Ciolos, despre situatia din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri ca Romania asteapta cat mai rapid instalarea in Republica Moldova a unui guvern care sa promoveze reformele si sa lupte contra coruptiei, transmite Agerpres.

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, neconstitutionala

ACTUALIZARE 14:37 Ionut Stroe: Decizia CCR arata ca PNL a avut o atitudine corecta Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali demonstreaza ca PNL a avut o atitudine corecta in Senat, afirma purtatorul de cuvant al liberalilor, Ionut Stroe, intr-un comunicat de presa.

Ciolos, despre schimbarea ceruta de PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi: Nu cred ca e democratic sa o modificam prin Ordonanta de urgenta/ Gorghiu: Ma asteptam ca un guvern tehnocrat sa doreasca asumarea unei astfel de schimbari

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca nu crede ca este democratic ca Executivul sa amendeze o lege politica adoptata de Parlament, referindu-se la solicitarea PNL ca Guvernul sa modifice prin OUG legea alegerilor locale asa incat primarii sa fie alesi prin doua tururi de scrutin, nu un singur tur asa cum este prevazut in legea adoptata in 2015. UPDATE Reactia lui Gorghiu pe Facebook: Ma asteptam ca un guvern tehnocrat sa doreasca asumarea unei astfel de schimbari in legislatia electorala. Asta, mai ales, avand in vedere ca in prima schita a programului de guvernare asumat de premierul Ciolos, sustinea reintroducerea votului in doua tururi.

Dezvrajirea de premierul Ciolos

Toti politicienii si tehnocratii-vopsiti s-au urcat cu picioarele pe tragedia de la Colectiv. Toti s-au urcat pe victime, pe parinti, peste toti cei lasati in urma indurerati si cu inimile rani-deschise. Toti politrucii le rad in nas celor peste 100. 000 de cetateni care au strigat in strada: Stop joc! Astazi, toti, in frunte cu premierul Ciolos, au sters cu buretele tot ceea ce au promis. Premierul Ciolos a incalcat contractul cu cetatenii.

Ministrul Justitiei asteapta motivarea rapida a deciziei CCR privind urmarirea penala

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, asteapta motivarea rapida a hotararii CCR privind neconstitutionalitatea dispozitiilor referitoare la renuntarea la urmarirea penala, .

CCR hotaraste azi daca pensia speciala pentru alesii locali e constitutionala. Zegrean: De aceasta legea vor beneficia si fostii prim-secretari de partid

Curtea Constitutionala CCR) discuta miercuri sesizarea facuta de Guvern privind Legea pensiilor speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a spus, inaintea sedintei, ca de legea pensiilor speciale ar beneficia si fostii lideri locali ai Partidului Comunist, pentru ca fostii prim-secretari erau presedinti de CJ, iar secretarii de municipii erau primari.

Ce a declarat Dacian Ciolos despre propunerea liberalilor cu privire la alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca Guvernul pe care il conduce este unul independent, astfel ca nu este democratic sa modifice, prin Ordonanta de Urgenta, legea privind alegerea primarilor locali, astfel incat ei sa fie alesi in doua tururi de scrutin.

Dacian Ciolos, despre alegeri locale in doua tururi: Nu cred ca este democratic ca un Guvern independent sa modifice prin OUG o decizie politica

Premierul Dacian Ciolos refuza propunerea PNL de a modifica legislatia electorala prin ordonanta de urgenta, astfel incat primarii sa fie alesi din doua tururi de scrutin. Ciolos aminteste ca legea a fost rezultatul unei intelegeri intre PSD si PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )