Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul Ciolos se intalneste cu Francois Hollande. Agenda discutiilor

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos se intalneste cu Francois Hollande. Agenda discutiilor

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Paris, miercuri si joi, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande. continuă pe România Liberă

Premierul Ciolos incepe, miercuri, o vizita oficiala la Paris. Agenda discutiilor

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Paris, miercuri si joi, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande.

Premierul Ciolos va efectua, miercuri, o vizita oficiala la Paris. Agenda discutiilor

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Paris, miercuri si joi, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande.

FOTO + VIDEO: Premierul Ciolos s-a intalnit cu Francois Hollande. Despre ce au discutat

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale pe care Ciolos a efectuat-o, la Paris. Printre temele de discutie au fost intensificarea relatiilor economice, cat si obiectivele comune in domeniile cercetarii, apararii si educatiei.

Dacian Ciolos este primit astazi la Palatul Elysee de Francois Hollande: Raportul MCV si aderarea la Schengen, pe masa discutiilor

Premierul Dacian Ciolos se va intalni astazi cu presedintele Frantei, Francois Hollande, si cu premierul Manuel Valls pentru a discuta despre raportul MSV, care va fi facut public la sfarsitul lunii ianuarie, dar si despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Paris, la invitatia lui Francois Hollande

Premierul Dacian Ciolos se va afla, in perioada 20-21 ianuarie, intr-o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, informeaza Guvernul. Intalnirea sefului Executivului cu presedintele Hollande, va fi urmata de un dejun de lucru, la care va participa si premierul francez Manuel Valls, si de o declaratie de presa comuna.

Francois Hollande se va intalni, la Paris, cu Raul Castro

Presedintele Frantei, socialistul Francois Hollande, se va intalni pe 1 februarie, la Paris, cu omologul sau cubanez, comunistul Raul Castro.

Premierul Ciolos, despre situatia din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri ca Romania asteapta cat mai rapid instalarea in Republica Moldova a unui guvern care sa promoveze reformele si sa lupte contra coruptiei, transmite Agerpres.

Dezvrajirea de premierul Ciolos

Toti politicienii si tehnocratii-vopsiti s-au urcat cu picioarele pe tragedia de la Colectiv. Toti s-au urcat pe victime, pe parinti, peste toti cei lasati in urma indurerati si cu inimile rani-deschise. Toti politrucii le rad in nas celor peste 100. 000 de cetateni care au strigat in strada: Stop joc! Astazi, toti, in frunte cu premierul Ciolos, au sters cu buretele tot ceea ce au promis. Premierul Ciolos a incalcat contractul cu cetatenii.

Ciolos, dupa intrevederea cu Hollande: Am sugerat intensificarea relatiilor economice. Romania va sustine orice initiativa care merge spre un Schengen solid

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Paris, dupa intrevederea cu presedintele francez Francois Hollande, ca in cadrul discutiilor cei doi au vorbit despre intensificarea relatiilor economice, iar Hollande a acceptat sa faca o vizita oficiala in Romania, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )