Libnet.ro
UNICEF

22:15

Premierul Dancila, n vizita la Memorialul Yad Vashem din Ierusalim. Vizita - un prilej pentru reiterarea angajamentului Romniei pentru sanctionarea tuturor formelor de antisemitism si de negare a Holocaustului

Hotnews Hotnews,
 Premierul Dancila, n vizita la Memorialul Yad Vashem din Ierusalim. Vizita - un prilej pentru reiterarea angajamentului Romniei pentru sanctionarea tuturor formelor de antisemitism si de negare a Holocaustului

Premierul Viorica Dancila, aflata in Israel, a vizitat miercuri Memorialul Yad Vashem, unde a luat parte la ceremonia de aprindere a Flacarii Vesnice, a depus o coroana de flori in sala Aducerii Aminte si a semnat in Cartea de Onoare a Memorialului. Potrivit unui comunicat difuzat de Guvern, vizita a constituit un prilej pentru reiterarea angajamentului Romaniei pentru sanctionarea tuturor formelor de antisemitism si de negare a Holocaustului. continuă pe Hotnews

Premierul Dancila a participat la o ceremonie la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a vizitat astazi Memorialul Yad Vashem din Ierusalim, Israel, unde a luat parte la ceremonia de aprindere a Flacarii Vesnice, a depus o coroana de flori in sala Aducerii Aminte si a semnat in Cartea de Onoare a Memorialului dedicat victimelor Holocaustului, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Premierul Dancila si Netanyahu s-au intalnit la Israel. Ce spune premierul israelian despre mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim

Premierul israelian i-a transmis Vioricai Dancila ca saluta initiativa Guvernului de a lansa dezbaterea privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Subiectul a fost discutat in cadrul.

Viorica Dancila, vizita FULGER in Israel, dupa SCANDALUL mutarii Ambasadei (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita fulger in Israel. Prim ministrul va efectua aceasta vizita in contextul in care Liviu Dragnea a anuntat ca Executivul a adoptat un memorandum.

Managerii de spitale au facut coada la Guvern pentru a discuta cu premierul Dancila

Cateva zeci de manageri de spitale au venit luni, la Palatul Victoria, pentru a se intalni cu premierul Viorica Dancila si a discuta problemele aparute dupa aplicarea Legii Salarizarii si a regulamentului de sporuri, care au dus la scaderi de venituri.

Sefii spitalelor, umiliti! Sunt tinuti la coada in fata Guvernului pentru a fi verificati, inainte de intalnirea cu premierul Dancila (VIDEO)

Imagini inedite filmate la Palatul Victoria. Zeci de manageri de spitale stau la coada pentru a intrat in Guvern unde urmeaza sa participe la o intalnire cu premierul Viorica Vasilica Dancila in care sa se.

Tudorel Toader, intalnire cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Cu putin inainte de ora 12, Tudorel Toader a ajuns la Guvern unde se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru a discuta despre sesizarea ce urmeaza a fi depusa la Curtea Constitutionala.

Premierul Dancila se ntlneste luni cu managerii spitalelor. Pe agenda - salariile din sanatate

Premierul Viorica Dancila se va intalni luni, la ora 13. 00, cu managerii spitalelor, pe agenda intalnirii fiind inclusa tema salariilor din sistemul de sanatate, informeaza un comunicat al Guvernului.

Tudorel Toader se va intalni cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader da luni forma finala sesizarii pe care o va trimite la Curtea Constitutionala pe marginea refuzului presedintelui Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )