Libnet.ro
UNICEF

10:30

Premierul francez, in vizita in Romania.

România Liberă România Liberă,
Premierul francez, in vizita in Romania.

Premierul francez Jean-Marc Ayrault este asteptat joi si vineri in Romania pentru a reafirma diferitele dimensiuni si perspective ale parteneriatului strategic dintre Paris si Bucuresti, informeaza b1. ro. Relatiile dintre Franta si Romania au avut parte de turbulente, in special in vara lui 2010, prin politica de expulzare a romilor spre tara lor de origine, politica dusa de fostul presedinte Nicolas Sarkozy, noteaza agentia franceza. In cadrul acestei vizite va fi vorba despre reafirmarea . continuă pe România Liberă

Premierul francez Jean-Marc Ayrault va vizita Romania, pe fondul tensiunilor legate de polemica imigrantilor romi

Premierul francez Jean-Marc Ayrault va vizita joi si vineri Romania, unde va discuta cu oficialii tarii pentru a reafirma parteneriatul celor doua tari si pentru a discuta despre problema imigrantilor romi, care a devenit recent subiectul unor declaratii controversate ale liderului de onoare a celui mai important partid de dreapta din Franta.

Premierul francez vine joi la Bucuresti, pentru o vizita de doua zile

Prim-ministrul francez, Jean-Marc Ayrault, se va afla, in perioada 11-12 iulie, in Romania, iar vineri va sarbatori la ambasada din Bucuresti, cu o anticipatie de doua zile, Ziua Nationala a Frantei, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )