Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premierul israelian: Discursul din Congresul SUA nu isi propune sa fie un semn de lipsa de respect pentru Obama

Antena3 Antena3,
Premierul israelian: Discursul din Congresul SUA nu isi propune sa fie un semn de lipsa de respect pentru Obama

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni ca discursul pe care urmeaza sa-l sustina in Congresul american privind programul nuclear iranian nu isi propune sa fie un semn de lipsa de respect. continuă pe Antena3

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, in misiune istorica

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si-a lansat luni, 2 martie, ofensiva la Washington cu un discurs in fata puternicului lobby american pro-Israel pentru a torpila acordul nuclear intre marile puteri si Iran, pe care SUA vor sa il incheie in termen de o luna.

Catalin Predoiu, despre Romania pe care isi propune sa o construiasca: Cetateni care circula cu laptop pe umar si actionari in bursa, care merg dimineata la jogging si seara la teatru

PNL isi propune reproiectarea Romaniei pe 10 ani, astfel incat in orase sa vedem cetateni care circula cu laptop pe umar si actionari in bursa sau parteneri la firmele la care sunt si angajati, care merg dimineata la jogging si seara la teatru sau intr-un restaurant, sustine Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL. Intr-un interviu acordat Ziare. com, Predoiu a spus ca Romania pe care isi propune sa o construiasca este formata, in sate, din fermieri cu camioneta si tractor propriu, cu afaceri creditate de banci rurale si produsele colectate de centre de achizitii.

Monica Macovei: Membri din Congresul american erau socati ca nu au fost consultati in cazul Eduard Hellvig

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat luni, intr-un interviu la Adevarul Live, cu privire la afirmatiile facute duminica potrivit carora propunerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI fara consultarea NATO este inacceptabila, ca membri din Congresul american erau socati ca nu au fost consultati. De la diversi oameni, pe linia celor din Congres, am aflat ca nu au fost consultati si nu intelegeau, ca nu se lucreaza asa, a declarat Macovei.

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regionala si va estompa anumite tendinte si frustrari ale altor tari vecine.

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )