Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul italian, dupa summitul UE: Avem nevoie de actiuni reale,aceste puneri in scena sunt inutile

Hotnews Hotnews,
 Premierul italian, dupa summitul UE: Avem nevoie de actiuni reale,aceste puneri in scena sunt inutile

Premierul Italiei, Matteo Renzi, a declarat sambata dupa-amiaza ca blocul comunitar nu poate continua sa organizeze summituri europene inutile, in urma carora nu se ajunge la nicio decizie. Declaratiile controversate ale liderului italian au loc la o zi dupa summitul UE de la Bratislava, marcat de lipsa de unitatea a statelor membre in luarea unei decizii privind criza migrantilor si cotele obligatorii, transmite DPA, citata de News. ro. continuă pe Hotnews

Premierul italian, revoltat ca Merkel si Hollande au facut legea la summit-ul de la Bratislava: Angela nu ma poate trata asa! M-au chemat cand lucrurile erau deja decise. E inacceptabil asa ceva!

Summit-ul de la Bratislava, primul fara Marea Britanie, s-a lasat cu scandal intre premierul italian Matteo Renzi, pe de o parte, si cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois.

Premierul italian sustine ca s-a saturat de summituri europene inutile si vrea actiuni reale

Premierul Italiei, Matteo Renzi, a declarat sambata dupa-amiaza ca blocul comunitar nu poate continua sa organizeze summituri europene inutile, in urma carora nu se ajunge la nicio decizie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )