Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul libian Ali Zeidan a fost eliberat dupa cateva ore in care a fost tinut ostatic de o grupare a fostilor rebeli

B1 B1,
Premierul libian Ali Zeidan a fost eliberat dupa cateva ore in care a fost tinut ostatic de o grupare a fostilor rebeli

Ministrul libian de Externe, Mohamed Abdelaziz, a anuntat ca premierul AliZeidan a fost eliberat, joi, dupa ce a fost rapit si detinut timp de cateva ore de o brigada a fostilor rebeli. Zeidan) a fost. continuă pe B1

Premierul libian, Ali Zeidan, a fost rapit

Premierul libian Ali Zeidan a fost rapit, joi dimineata, de o grupare armata si a fost condus catre o destinatie necunoscuta, a anuntat Guvernul libian, citat de AFP.

UPDATE: Premierul libian Ali Zeidan a fost eliberat (VIDEO).

UPDATE: Premierul libian Ali Zeidan a fost eliberat, joi, dupa ce a fost rapit si detinut timp de cateva ore de o brigada a fostilor rebeli, a anuntat ministrul libian de Externe, Mohamed Abdelaziz, conform Mediafax. Zeidan) a fost eliberat. Dar nu dispunem inca de detalii privind circumstantele eliberarii sale, a declarat Abdelaziz. Kaabar a anuntat, conform agentiei libiene Lana, ca Zeidan este sanatos. _ _ _ _ _ UPDATE: O brigada de fosti rebeli, care opereaza, teoretic, la ordinele .

Premierul libian, Ali Zeidan, rapit, sau arestat?

Premierul libian Ali Zeidan a fost rapit, joi dimineata, de o grupare armata. Din primele date, premierul a fost rapit de la resedinta sa din Tripoli si condus catre o destinatie necunoscuta.

Premierul Libiei a fost rapit de o grupare armata

Premierul libian Ali Zeidan a fost rapit, joi dimineata, de o grupare armata. Din primele date, premierul a fost rapit de la resedinta sa din Tripoli si condus catre o destinatie necunoscuta.

UPDATE Premierul libian Ali Zeidan a fost eliberat joi, duupa ce a fost rapit si detinut cateva ore de o brigada de fosti rebeli

UPDATE 14:45 Premierul libian Ali Zeidan a fost eliberat joi, duupa ce a fost rapit si detinut cateva ore de o brigada de fosti rebeli, a declarat pentru AFP ministrul libian al Afacerilor externe, Mohamed Abdelaziz.

Premierul libian, arestat de o brigada de fosti rebeli, a fost eliberat

40 - Premierul libian Ali Zeidan a fost eliberat, joi, dupa ce a fost rapit si detinut timp de cateva ore de o brigada a fostilor rebeli, a anuntat ministrul libian de Externe, Mohamed.

Premierul libian a fost rapit.

Premierul libian Ali Zeidan a fost rapit, joi dimineata, de o grupare armata si a fost condus catre o destinatie necunoscuta, a anuntat Guvernul libian, conform Mediafax. Seful Guvernului de tranzitie, Ali Zeidan, a fost condus catre o destinatie necunoscuta din motive necunoscute de catre un grup de barbati care ar fi fosti rebeli, a declarat Guvernul intr-un scurt comunicat postat pe site-ul sau de Internet. Rapirea are loc la cinci zile dupa ce un comando american l-a capturat, la .

UPDATE: Premierul libian a fost rapit (VIDEO).

UPDATE: O brigada de fosti rebeli, care opereaza, teoretic, la ordinele autoritatilor libiene, a anuntat ca l-a arestat, joi, pe premierul Ali Zeidan, la ordinul Parchetului, transmite Mediafax. Zeidan a fost arestat in conformitate cu codul penal libian . ) la ordinul Parchetului general, a anuntat Celula de operatiuni din Tripoli, pe pagina sa de Facebook. // _ _ _ _ _ Premierul libian Ali Zeidan a fost rapit, joi dimineata, de o grupare armata si a fost condus .

UPDATE: Premierul libian a fost rapit.

UPDATE: O brigada de fosti rebeli, care opereaza, teoretic, la ordinele autoritatilor libiene, a anuntat ca l-a arestat, joi, pe premierul Ali Zeidan, la ordinul Parchetului, transmite Mediafax. Zeidan a fost arestat in conformitate cu codul penal libian . ) la ordinul Parchetului general, a anuntat Celula de operatiuni din Tripoli, pe pagina sa de Facebook. _ _ _ _ _ Premierul libian Ali Zeidan a fost rapit, joi dimineata, de o grupare armata si a fost condus catre o destinatie .

Premierul libian a fost rapit de o grupare armata

Premierul libian Ali Zeidan a fost rapit, joi dimineata, de o grupare armata si a fost condus catre o destinatie necunoscuta, a anuntat Guvernul libian, citat de AFP. Seful Guvernului de tranzitie, Ali.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )